Close

Laders

Bekeken producten

DrPhone M5 Xiaomi Mi Band 5 Oplaadkabel -USB-oplaadkabel - Adapter – Zwart

8720118052761

Nieuw

DrPhone M5 Xiaomi Mi Band 5 Oplaadkabel -USB-oplaadkabel - Adapter – Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 8,22

Meer informatie

Onze M5 Kabel is compatibel met Xiaomi Mi Band 5 laders, perfect passend bij uw Xiaomi. We hebben een strak verbindingsontwerp aangenomen, dat ook kan helpen om de lader op zijn plaats te houden voor betrouwbaar opladen. Toepassing op Xiaomi Mi Band 5 waarmee het probleem van demontage tijdens het opladen wordt opgelost. U moet alleen de clip omhoog houden en de band er tussen zetten.

De Xiaomi Mi Band 5 lader kan worden aangesloten op een USB-stroombron op pc, laptop, notebook, omdat deze oplaadmethode een hoge efficiëntie en een hoge laadprestatie voor u kan bieden en veillig is. Deze poorten geven meestal 1A en daarmee super stabiel is en ook goed is voor de batterijduur van uw xiaomi band 5. Bij snelle opladers kan de batterijduur na een tijd verminderen omdat het teveel kracht moet nemen van de adapter.

De Xiaomi Mi Band 5 laders bieden een snelle en stabiele laadsnelheid. Ze zijn gemaakt van overspanning en overstroombeveiliging en beschermen uw Xiaomi Mi Band 5 tijdens het opladen tegen beschadiging.

Specificaties:

Ingangsspanning: 5V

Uitgangsspanning: 5V

Uitgangsstroom: 700MA

Aansluiting: USB 2.0

Materiaal: PC + PVC

De kleur zwart

Lengte: 100 cm

Gewicht: 23 g voor 100 cm

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close