Close

Multipoort (Power) Opladers

Bekeken producten

Orico Oplaadstation voor 5 tablets/smartphones 40W - 2.4A - Zwart

6936761837194

Nieuw

Orico Oplaadstation voor 5 tablets/smartphones 40W - 2.4A - Zwart

Meer details

€ 27,23

Meer informatie

Docking station voor het opladen van wel 5 tablets tegelijkertijd!

Maak je gebruik van meerdere tablets of smartphones, bijvoorbeeld op kantoor of in jouw restaurant? Of beschik je over een gezin waarin er veel gebruik wordt gemaakt van diverse tablets? Dan is deze moderne docking station van Orico het product dat je nodig hebt. Je kunt hier namelijk tot wel vijf tablets of smartphones in bewaren en opladen.

Laadvermogen van 40 Watt: Het oplaadstation heeft een laadvermogen van maximaal 40W, waardoor alle vijf de tablets en/of smartphones tegelijkertijd veilig en snel opgeladen kunnen worden. Iedere poort levert maximaal 2.4A (5V).

Alle tablets op 1 centrale plek: Doordat er maar liefst vijf verschillende tablets en/of smartphones in de zwarte docking station van Orico geplaatst kunnen worden, creëer je een centraal punt waar alles veilig en tegelijkertijd kan worden opgeladen. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij ieder apparaat kunt indien nodig en er niet tien verschillende stopcontacten nodig zijn. Erg handig voor thuis, maar ook voor op kantoor, in een restaurant, in een hotel, op het vliegveld, op school of in een winkelcentrum.

Let op: er worden geen laadkabeltjes meegeleverd.

Smart Controller: Door de Smart Controller en de MPS synchrone rectification kunnen je apparaten veilig, adequaat en snel worden opgeladen. Deze dubbele technologie verbetert het laadproces.

Koelventilator: Door de ingebouwde actieve koelventilator en de stijlvolle ventilatieopeningen aan de zijkanten van het product, is er een goede warmteafvoer. Hierdoor beschikt de docking station voor vijf verschillende tablets en smartphones over een hoog uithoudingsvermogen. Het laadstation blijft continu, stabiel en veilig functioneren.

Productspecificaties:
- Materiaal: aluminium + ABS.
- Totaal laadvermogen: 40W.
- Output per USB-poort: 2.4A (5V).
- 5 standaards voor tablets/smartphones.
- Kleur: zwart.
- Kabellengte: 1.5 meter.
- Exclusief laadkabels.
- Productafmetingen: 128mm 99mm x 53mm.
- Sleufruimte: 15mm breed, 25mm diep.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

22 andere producten in dezelfde categorie

Close