Close

Audio / HiFi

DrPhone LEGENDX - MFI Gecertificeerde In-Ear Oordoppen met Apple Lightning - Microfoon - Bediening + Siri - iPhone / iPad

8720118137123

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,75

Meer informatie

Ervaar geluid als nooit tevoren met de LEGENDX series van DrPhone. De LEGENDX series beschikt over diepe bas met lage tonen voor de ultieme geluidservaring.

MFI Gecertificeerd

De LEGENDX serie is MFI gecertificeerd. Dit betekent dat Apple goedkeuring heeft gegeven en dat het product aan alle eisen van Apple voldoet. Je kunt op de MFI page de certificering opzoeken (MODEL: A11)

Premium In-Ear Koptelefoon

De in-ear buds komen met 3 type siliconen tipjes. Je kunt hierdoor verzekerd zijn dat het goed in de oren zal passen. De formaten zijn; Small / Medium en Large. De oordoppen beschikken over CNC gesneden aluminium onderdelen voor een premium look en geweven draden voor een lange levensduur.

Siri

De LEGENDX is uitgerust met een officiële Apple lightning connector, microfoon voor gesprekken en mogelijkheid om volume hoger of lager te zetten met een simpele druk op de knop. Daarnaast kun je ook nog eens Siri activeren zodra je een van de knoppen ingedrukt houdt.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close