Close

Toetsenbord

Bekeken producten

DrPhone AULA2 Mechanisch USB Bedrade Gaming Toetsenbord – 87 Toetsen + LED-achtergrondverlichting met Rode Schakelaar

8720118488751

Nieuw

DrPhone AULA2 Mechanisch USB Bedrade Gaming Toetsenbord – 87 Toetsen + LED-achtergrondverlichting – Multimedia - Anti-Ghosting technologie met Rode Schakelaar

Meer details

€ 45,41

Meer informatie

Multimedia: De AULA2 heeft een multimedia knoppen. Je kunt bijvoorbeeld je muziek  bedienen met de FN knoppen of direct naar je internet overschakelen , je rekenmachine openen etc. De FN + F knoppen aan de bovenkant is volledig te bedienen. 

LED achtergrond-modus: De backlit modus is ook volledig te bedienen door de FN ingedrukt te houden  en de toetsen INS,HOME, PGUP,DEL END & PGDN te drukken. Elke knop heeft zijn eigen twist. De FN + PgUp bijvoorbeeld zorgt ervoor dat je LED verlichting veranderd van stijl. De FN + HOME is ook een optie waarbij de led verlichting alleen te zien is als je daadwerkelijk op een knop drukt. De pijltjes boven, beneden , zijkant links en rechgt zijn andere opties om de snelheid aan te passen of de verlichting aan te passen van laag naar hoog.

De volledige uitwerking per knop kun je terugzien in de meegeleverde handleiding.

Duurzaam Aluminium Paneel: De paneel van de  AUL2 mechanische gaming-toetsenbord is gemaakt van volledig aluminium materiaal, met een matte afwerking van de toetsen, stevig genoeg om het vanaf nul te beschermen. Hiermee kunnen meerdere toetsen tegelijkertijd met hoge snelheid werken.

87Toetsen met anti ghosting: Ontwerp met 87-toetsen rollover anti-ghosting technologie om gelijktijdig te werken tijdens intensief gamen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over typfouten tijdens het gamen of typen.

Anti-Ghosting: Anti-ghosting: mix lichten Versie (FN + Scroll = alle toetsen anti-ghosting / FN + Prtsc = 6 knoppen anti-ghosting). Wil je weten wat een Anti-ghosting is zie link:

https://nl.moyens.net/tech/wat-is-toetsenbord-ghosting-en-waarom-zou-het-u-iets-kunnen-schelen/

Rode schakelaar
(Switch) & breed geschikt: Rode schakelaars zijn lineaire schakelaars. Hierdoor hebben de toetsen minder kracht nodig om in te drukken, De rode schakelaar is populair bij gamers omdat deze schakelaars sneller reageren en er minder kracht nodig is om een ​​knop ingedrukt te houden

De AULA2 is een USB bekabeld versie, Plug and Play en je hoeft geen driver te installeren. Geschikt voor PC, MAC-tablets, laptops, desktopcomputer. Daarnaast is het compatibel met Mac OS, Windows 7/8/10/11/ XP/VISTA. Zeer geschikt voor pc-gamers/typisten/kassiers/schrijver/programmeur/leraar/studenten.

Fn-toetsen:
-FN + F1 STOP ( via mediaplayer)
-FN + F2 (Vorige nummer)
-FN + F3 (Pauze/Play)
-FN + F4 (Volgende nummer)
-FN + F5 (Deze computer)
-FN + F6 (Internet zoekbalk)
-FN + F7 (Mail)
-FN + F8 (Rekenmachine)
-FN + F9 (Openen Mediaplayer)
-FN + F10 (volume verlagen)
-FN + F11 (volume verhogen)
-FN + F12 (Muziek mute)

Kenmerken:
- Achtergrond verlichting
- Fn multifunctioneel.
- 87 toetsen
- Verschillende soorten licht effecten en snelheid aanpassingen
- Anti-Ghosting technologie
- Aluminium Materiaal
- Rode schakelaar ( Red Switch)

Specificaties:
-Transmissie methode: Bedrade USB
-Aantal toetsen: 87
-Type Switch ( Schakelaar) : Rode schakelaar
-Keycap Materiaal:  ABS Double-Shot
-Functie 6 & volledige toetsen Anti-ghosting
-10 gemengde backlight effecten
-Nominale spanning/stroom: DC 5V/250mA
-Product grootte: 123mm x 350mm x 35mm
-Systeemvereisten: Windows / MacOs / Linux
-Gewicht: 0.8KG

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close