Close

Microscoop

DrPhone 60X Multi-functionele Microscoop Vergrootglas met UV & Led licht

8720118008799

Nieuw

DrPhone 60X Multi-functionele Microscoop Vergrootglas met UV & Led licht 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 8,22

Meer informatie

Multifunctioneel: Je kunt deze microscoop gebruiken om sieraden, munten, stempels, dieren- en plantenmonsters, enzovoort te bekijken; de LED-lampjes kunnen je helpen deze microscoop in een donkere omgeving te gebruiken of je kunt ze gebruiken als een zaklamp om te verlichten; het UV-licht kanvworden gebruikt om je valuta te detecteren.

Compact: Het unieke uiterlijk maken deze microscoop er professioneel uitzien, en de draagriem maken het gemakkelijk om op te bergen en mee te nemen.

Lenzen: De microscoop maakt gebruik van hoogwaardige lenzen, dus het beeld is zeer helder en visueel is super comfortabel.

Batterij: De LED-lampjes en UV-lamp worden aangedreven door 3 LR43-knoopbatterijen, het stroomverbruik is klein, dus het is energiebesparing en milieubescherming.

Verstelbare focus: De focus van deze microscoop is instelbaar, dus als het beeld niet duidelijk genoeg is, pas dan de scherpstelling aan totdat het beeld duidelijk genoeg is.

Kenmerken:
- Micrscoop
- Draagriem
- Draagbaar
- 2 Led lampjes
- UV lamp
- Verstelbare focus

Specificaties:
- Kleur: Zilver
- Model: 9592
- Afmetingen: 3.8 x 4 CM
- Scherpstelling: Ja
- UV licht: JA
- LED licht: JA

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

13 andere producten in dezelfde categorie

Close