Close

RC Auto's

Bekeken producten

DrPhone RCZ4 - High Speed Drift RC Raceauto - 15 KM/PH - 3.7 V - Batterij - 2,4 GHz mAh - Groen

8720118483411

Nieuw

DrPhone RCZ4 - High Speed Drift RC Raceauto - 15 KM/PH - 3.7 V - Batterij - 2,4 GHz mAh - Groen

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 45,41

Meer informatie

1:32 RC Drift Car1:32: Schaal legering rc drift auto, afstandsbediening auto maat: 5,9 in x3 in (15cm x 7cm), oplaadbare drift auto, makkelijk mee te nemen en op te bergen voor buiten spelen

Stevig en duurzaam: De snelle en furieuze driftauto op afstand. De behuizing is gemaakt van een hoogwaardige legeringsstructuur die stevig en duurzaam is en op zijn gemak kan worden gespeeld. De gesimuleerde rubberen band en het fijne bandenpatroon verhogen de wrijving tussen de lichtmetalen afstandsbediening en de grond en zorgen voor een hoge snelheid en stabiele loopprestaties. De carrosserie is voorzien van anti-collision-balken voor en achter om de carrosserie te beschermen en de schade aan de carrosserie te verminderen.

2.4GHz draadloos besturingssysteem: De 2.4GHz frequentie handafstandsbediening met vooruit, achteruit, linksom, rechtsom vier functies zodat meerdere afstandsbedieningsauto’s samen kunnen spelen zonder elkaar te storen. Afhankelijk van de speelomgeving kan het bereik van de afstandsbediening oplopen tot 45 meter.

2WD Speed ​​Car & krachtige high-speed motor: Deze high-speed legering race-afstandsbediening auto is uitgerust met 2 * 3.7 V oplaadbare batterijen. Het kan in 1-2 uur volledig worden opgeladen en de speeltijd is maar liefst 30 minuten. Deze op afstand bestuurbare auto heeft een sterke magnetische motor. 2WD snelheid kan worden bereikt tot 7 km/u. Voor jou of je kinderen om super tevredenheid van de game-ervaring te brengen.

Ideale RC Drift Cars voor jongens/meisjes/volwassenen: Deze RC-auto is prachtig verpakt, met een modieus ontwerp van carrosserie en afstandsbediening. Je speelt er niet alleen mee met de afstandsbediening, maar zet hem ook als een tentoonstelling op de displayplank. Deze afstandsbediening auto is geschikt voor 8+ kinderen of volwassenen. Het is perfect voor verjaardagscadeaus, kleinigheidjes of beloningen enzovoort.

 

Kenmerken

Stevige en duurzame behuizing

- Hoge snelheid motor

- Afstandsbediening

- Draadloos besturingssysteem

 

Specificaties

-Merk: DrPhone

- Model: RCZ

- Kleur: Groen

-Leeftijd: 12+

Materiaal: Metaal/Plastic

- Afmetingen: 21*9.5*6cm

-  Oplaadvoltage

3.7 V oplaadbare batterij     

Speelduur 30 min

- Max snelheid 15 KM/PH

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close