Close

RC Drone

LUXWALLET SkyShow Pro – 2.4G RC Vliegtuig Drone – Straaljager Drone Met LED Verlichting – Waterbestendige Drone Met 2 Batterijen

8720118024690

Nieuw

€ 49,55

Meer informatie

LED verlichting: De LUXWALLET SkyShow rc-vliegtuig is uitgerust met Ledverlichting en kan ook 's nachts vrij vliegen

Geweldige speelbaarheid: het materiaal van dit vliegtuig is duurzaam EPP (Geëxpandeerd Polypropyleen), dat licht van gewicht is en gemakkelijker veilig kan landen. Door het EPP materiaal valt de vliegtuig bijna niet stuk te gaan en kan ie ook zeker tegen een stootje. Ook als de SkyShow in het water valt hoef je je geen zorgen te maken. Door het EPP materiaal zal de vliegtuig drijven en naar je toekomen.

Gemakkelijk besturen: De LUXWALLET SkyShow is eenvoudig en stabiel te besturen met de meegeleverde 2.4 GHz afstandsbediening. De afstandsbediening heeft een maximaal bereik van 200 meter en een batterijduur van 30 minuten waardoor je een flink stuk kunt rondvliegen met de RC straaljager.

Acrobatische Kunstjes: Doordat de SkyShow heel licht van gewicht is, beschikt de bestuurbare vliegtuig ook over een aantal trucjes zoals: cirkelvlieg, 3D-flips en automatische rotatie, vooruit, achteruit, draai links/rechts, vlieg op en neer, links en rechts. Hierdoor Is de SkyShow het geschikte cadeau voor je kind.

Kenmerken:

· LED verlichting

· Duurzaam materiaal

· Gemakkelijk besturen

· Acrobatische Kunstjes

· Zeer crashbestendig

· Lange Batterijduur

· Het perfecte cadeau voor je kinderen

· Waterbestendig

Specificaties:

· Merk: LUXWALLET

· Model: SkyShow

· Kleur: Grijze Camouflage

· Materiaal: Duurzame EPP (Geëxpandeerd Polypropyleen)

· Vliegduur: 30 Min

· Oplaadtijd: 120 Min

· Spanwijdte: 32 cm

· Gewicht: 70g

· Afstandsbediening: 2.4G

· Vliegtuigen batterij: 3.7V lithium batterij

· Afmetingen: 39x31.5x14CM

· Afstandsbediening Werking: 200m

· Minimale leeftijd: 14 jaar

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close