Close

Slimme Pomp

Bekeken producten

DrPhone AirPro3 Mini Auto Luchtpomp - DC12V- 100W – 150PSI - Elektrische Luchtcompressor met Digitale Display & LED-zaklamp

8720118483244

Nieuw

DrPhone AirPro3 Smart Mini Auto Luchtpomp - DC12V- 100W – 150PSI - Elektrische Luchtcompressor met Digitale Display  & LED-zaklamp

Meer details

€ 49,55

Meer informatie

De DrPhone Airpro3 beschikt over een prachtige structuur. De motor van de luchtpomp garandeert je van een snelle en kwalitatieve pomp. Met 150 PSI aan pompkracht heb je een krachtige maar compacte pomp tot je beschikking.
De draagbare elektrische luchtcompressor biedt een maximale opblaasdruk van 150 PSI, je kunt hierdoor volledig en snel een platte fietsband oppompen in ongeveer een minuut. In de handleiding staat ook hoelang het kan duren voor verschillende groepen zoals fietsen, autobanden, motor, ballen  (volleybal, basketbal, voetbal etc).

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN
: Eenvoudig in het stopcontact van de auto steken, de slang aan de band bevestigen, de gewenste PSI instellen en de schakelaar omdraaien.

MEERVOUDIG GEBRUIK : Meegeleverde hulpstukken voor sportballen, luchtmatras, ballonnen en andere springkussens.

GEBOUWD VOOR UW VEILIGHEID: Ingebouwde LED-zaklamp helpt u klaar te zijn voor nachtelijke noodsituaties.

PREMIUM CONSTRUCTIE : Gemaakt van extreem duurzaam, lichtgewicht plastic. De stevige nylon slang is bestand tegen hoge drukken en zorgt voor een maximale luchtstroom.

SNEL BIJVULLEN: Het duurt slechts 30 seconden om een ​​band met een normale maat op te pompen. Let op dit is per product verschillend.

ANTI-SLIP: De Airpro 3 komt met een anti-slip waarbij er 4 ronde anti-slip kussentjes zijn ingebouwd die ervoor zorgt dat je apparaat niet wegglijdt tijdens het zetten op de grond.

TE GEBRUIKEN VOOR: De Airpro 3 kan gebruikt worden voor vele producten zoals:
- Autobanden
- Fietsen ( mountain bike’s, electrische fietsen etc)
- Ballen (volleybal, basketbal, voetbal etc).
- Luchtbedden
- Reddingsboeien etc

De DrPhone AirPro is ook uitgerust met 3 mondstukadapters voor matrassen / airboat / speelgoed / sportbal / springkussens etc.

Hoe te gebruiken:
Stap 1: Start de auto
Stap 2: Sluit hem aan op je sigaretten aansteker
Stap 3: Zet de ventieldop in je autoband
Stap 4: Zet de juiste bandenspanning vooraf ingestelde luchtdruk via de digitale display in.
Stap 5: Druk de inflatieschakelaar "Power" ( grote ronde knop in het midden) in.

Specificaties:
- Nominale spanning: 12V
- Nominale stroom: <8,5A
- Kracht : 100W
- Luchtstroom: >35L/min
- Uitvoerluchtdruk: 150PSI
- Cilinderspecificaties: 19MM
- Snelheid: 16500R/min GEBRUIK
- Geluid: 85 dB
- Materiaal: ABS  +PP + koperen
- Continue werktijd: <30min (normale scène)

Bovenstaande gegevens zijn allemaal gemeten door de fabriek, maar vanwege objectieve milieuredenen kunnen de gegevens afwijken en bevooroordeeld zijn. 

Stappen voor gebruik:
 1. De geactiveerde digitale buis licht op en geeft de real-time luchtdrukwaarde weer;  Klik op Power om de motor te starten (roep de vooraf ingestelde bandenspanningswaarde op voordat je het apparaat uitschakelt), de sensor detecteert automatisch wanneer de luchtdruk is bereikt.
2. Druk op de UNIT Switch om de eenheid te wisselen: PSI, Bar, Kg/cm2. 
3. Vooraf ingestelde bandenspanning.  Druk op de '+'of'-'-toets om de vooraf ingestelde status te openen, de laatste vooraf ingestelde druk weer te geven en druk op de Unit-toets om de eenheid te wisselen.  Tik op +' om te verhogen (continu indrukken om snel te verhogen) Tik op - verlagen (continu indrukken om snel te verlagen) De voorinstelling is voltooid in 3 seconden nadat de knop niet meer wordt ingedrukt en de werkelijke bandenspanningswaarde wordt weergegeven. 
4. Nadat de instelling is voltooid, klik je op de inflatieschakelaar "Power" ( grote ronde knop in het midden) om het oppompen van de motor te starten, pomp op totdat de bandenspanning de vooraf ingestelde waarde bereikt. 
5. Wanneer de vooraf ingestelde waarde lager is dan de werkelijke drukwaarde van de band, kan deze niet worden opgepompt. 
6. Wanneer je banden verwisselt en lucht oppompt, schakelt je eerst "Power" uit en dan weer de stroom inschakelen.

Let op de knoppen van deze pomp en wat het doet kun je terugvinden in de handleiding.

Voorzorgsmaatregelen
:
1. Dit product is geen speelgoed en het is verboden voor kinderen om het te gebruiken.  Het wordt aanbevolen dat de gebruiker ouder is dan 16 jaar. Het opblaasproces moet op een veilige afstand tussen kinderen en de luchtpomp zijn.
2. Het product heeft een ingebouwde gelijkstroommotor, die tijdens het werken elektrische vonken kan genereren. Gebruik het niet in een ontvlambare en explosieve omgeving. 
3. Als er tijdens het werk abnormaal geluid of hoge temperaturen optreden, schakel dan onmiddellijk uit. 
4. Voordat je de bandenspanningswaarde instelt, moet je bevestigen dat de juiste meeteenheid is geselecteerd, anders kan het een bandbreuk veroorzaken voor ongevallen, de algemene eenheidsconversie is: 1bar=14.5psi, Ibar=100kpa, 1bar=1.02kg/cm
5. Ga tijdens het opblazen niet weg en observeer het opblaasproces om te voorkomen dat de opblaasdruk te hoog wordt wanneer de vooraf ingestelde luchtdruk niet is ingesteld. 
6. Gebruik het in een droge en schone omgeving.  Het binnendringen van zand en stof kan schade aan het product veroorzaken. Dit product is niet waterdicht, niet wassen

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

5 andere producten in dezelfde categorie

Close