Close

Ventilator

Bekeken producten

DrPhone BNC Draagbare Nekventilator- 4000 mAh batterij- Ventilator - Oplaadbaar met 3 snelheden – Groen

8720118058930

Nieuw

DrPhone BNC Draagbare Nekventilator- 4000 mAh batterij- Ventilator - Oplaadbaar met 3 snelheden – Groen

Meer details

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 33,02

Meer informatie

De BNC serie is de high end nekventilator die de wind kan sturen zonder je handen te verstoppen door hem simpelweg in je nek te plaatsen. Ontworpen zonder vleugels, kan veilig worden gebruikt door kinderen ( kinderen onder 14 jaar met begeleiding) en ouderen. Bij gebruik van de ventilator hoef je je geen zorgen te maken dat je haar vast komt te zitten in de ventilatorbladen. Met vele luchtuitlaten rond de nek kan hij voor het hele gezicht worden gebruikt, waardoor er voldoende lucht is om je altijd koel te houden. Het is ook ideaal als metgezel voor het werken bij warm weer.

De handsfree ventilator is ontworpen als hoofdtelefoon om je handen overal vrij te maken. De ontwerp zorgt ervoor dat je er zo cool uitziet en je kunt hem overal mee naartoe nemen bij warm weer.

4000mAh-batterijen met grote capaciteit bieden 4-16 werkuren (afhankelijk van verschillende snelheden). Pas de juiste ventilatorsnelheid aan door herhaaldelijk op de aan/uit-knop te drukken.

De motor van de draagbare nekbandventilator is aangepast zodat tijdens het hardlopen geluiden van ten minste 25 dB kunnen worden gegenereerd.

Gemaakt van ABS en siliconen. De nekventilatoren weegt ongeveer 280g en is ultralicht en de nek wordt minder belast.

De BNC Serie is te gebruiken voor sport, buiten, binnen.

Kenmerken:

✔Breed scala aan toepassingen:Gebruik voor zowel binnen- als buitenactiviteiten, kantoor, metro, reizen, kamperen, picknicken, wandelen, koken, studeerkamer.

✔ Luchtvolumeniveau 3: Zwakke wind > Natuurlijke wind > Sterke wind

✔ Ontwerp met meerdere ventilatieopeningen: de BNC-nekventilator heeft meerdere ventilatiegaten die het gezicht koel houden en de make-up kunnen behouden. Het kan veilig worden gebruikt door kinderen en volwassenen. ( kinderen onder 14 jaar met begeleiding)

✔ Vleugelloos ontwerp: je hoeft je geen zorgen te maken dat haar wordt gevangen door ventilatorbladen.

✔ Standby-tijd:Uitgerust met een batterij van 4000 mAh, de levensduur van de batterij is ongeveer 16 uur (afhankelijk van verschillende snelheden). Draaiuren na volledig opladen:

1 snelheid: 16 uur

2 snelheden: 9 uur

3 snelheden: 4 uur

✔ Halfgesloten luchtinlaatontwerp: Stof- en zweetbestendig.

Specificaties:

Gewicht van het product: 280g

Batterijcapaciteit: 4000 mAh

Input : DC5V = 1A max

Ventilator kracht : 5 Watt

Looptijd: 4-16 uur

Oplaadtijd: 4 uur

Interfacetype: USB-C

Afmetingen: 218mm x 169mm x 60mm

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

22 andere producten in dezelfde categorie

Close