Close

Verwarming

DrPhone PTC1 - 2000W Kachel - Verwarmer - Touch Bediening – LED display - Warme Luchtblazer - Elektrische Verwarming - Zwart

8720118850657

Nieuw

€ 57,81

Meer informatie

Verwarming: Als de winter komt, is een goede kachel cruciaal om je behaaglijk en warm te krijgen. Breng een effectieve boost van warmte met onze kleine en compacte verwarming met geavanceerde PTC-keramische verwarming, met een kleine formaat plus een verborgen handvat.

Deze elektrische kachel is bedoeld om aan je voeten op de grond te zitten, bij je handen op een bureau, of mee te nemen naar je slaapkamer, woonkamer, keuken of kantoor. Een krachtige warmte als de knuffel van een moeder.

Compact & Krachtig: 
De belangrijkste knop van de DrPhone PTC ligt aan de bovenkant. Druk op de powerknop om de heater aan te zetten. Je kunt hierna de gewenste temperatuur instelling kiezen door het met de + en de – knoppen te besturen. De geluid van de kachel is onder de 28 decibel wat betekent dat het weinig geluid maakt in vergelijking met andere heaters. Er komt natuurlijk wel geluid uit maar het is niet storend. Hierdoor is het ideaal om de kachel te gebruiken tijdens het bekijken van films of bijvoorbeeld voor een pasgeboren baby die warm gehouden moet worden. Je kunt de DrPhone kachel overal plaatsen omdat het een compacte formaat heeft van 18*16*17CM. Je kunt de kachel plaatsen op je desktop in je kantoor, naast je bed of onder de tafel en vele andere plekken. Het gaat erom dat je verwarmd wordt.

Let op: Het is geen kachel waarbij je hele huis of kantoor verwarmd wordt. Het zal wel je ruimte waarin je bevindt in een straal tussen 10 tot 20 vierkante meter goed verwarmen.

Veiligheid & ZorgDe PTC heeft bescherming bij oververhitting en het heeft ook tip-over bescherming. Dit betekent dat als de kachel omvalt dat het automatisch wordt uitgeschakeld doordat er aan de onderkant een knop zit. Zodra deze van de grond komt wordt de kachel automatisch uitgeschakeld.

Uitgerust met een PTC1 keramiek (snelle verwarming)De PTC1 komt met een lange levensduur en hoge thermische efficiëntie. Met de unieke ''snelle Verwarming'' techniek krijg je al binnen enkele seconden warm lucht.

3 verwarmingsmodus: Met 3 verwarmingsmodi en ventilatormodus is deze keramische kachel ontworpen om je maximaal comfort te bieden. Er zijn 3 standen waar uit je kan kiezen.
-Regular fan 5W
-Warm fan 1000W
-Hot fan 2000W.

Deze is te besturen door middel van de ‘M’ knop te drukken via de bedieningspaneel.

Kenmerken:
- 3 modus: 2000W extra warme wind, 1000W warme wind, 4.5W natuurlijke wind.
- 16 tot 36 graden
- Display bediening
- Geluid 28 decibel
- Verborgen handvat
- Binnen 3 seconden warm
- Valbescherming (schakelt automatisch uit wanneer de verwarmer valt).
- Oververhitting bescherming

Specificaties:
-Merk: DrPhone
-Model: PTC1
-Materiaal: Vlam vertragend ABS + PTC Keramisch
-Kleur: Zwart
-Maat: 18*16*17CM
-Gewicht: 1460g
-Maximaal vermogen: 2000W
-Rating voltage: 220-240 V – 50 60Hz

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

16 andere producten in dezelfde categorie

Close