Close

Huawei

Bekeken producten

DrPhone HB1 Oplaadkabel - USB oplader - Geschikt voor Huawei Band 3E/4E - Oplader Kabel – 13CM- Zwart

8720118263778

Nieuw

DrPhone HB1 Oplaadkabel - USB oplader - Geschikt voor Huawei Band 3E/4E - Oplader Kabel – 13CM- Zwart

Meer details

€ 8,22

Meer informatie

Brede compatibiliteit: Deze USB oplaadkabel is geschikt voor o.a Huawei band 4e,Huawei band 3e,honor band 4 RunningDe oplaadkabel is gemaakt van ABS + TPE materiaal en zorgt voor een uitstekende oplaadervaring voor je apparaat. De kabel zorgt voor een stabiele stroomtransmissie (5V 1A max).

We raden je af om laders te gebruiken die meer dan 5V/1A stroom levert zoals bijvoorbeeld een snellader, dit kan er namelijk voor zorgen dat je smartwatch het op een gegeven moment begeeft of de batterij sneller opraakt. We adviseren je dus altijd om de stroombron van een laptop, computer, tv of een adapter met max 5V 1A. Deze hebben namelijk altijd een poort met 1A die een stabiel en veillig oplaad mogelijheid geeft.

Let wel op de advies die we hierboven hebben gegeven. Als er verkeerd wordt gebruikt dan is dit op eigen risico.

Bescherming:Daarnaast heeft de kabel een overspannings- en overstroombeveiliging, dit beschermt je horloge tegen beschadiging tijdens het opladen.

Het is gemakkelijk mee te nemen overal waar je naar toe gaat. Compact en lichtgewicht ontwerp en handig voor reizigers en zakelijke gebruikers.

Tips om je slimme horloge beter te beschermen:
- Beperk de oplaadtijd tot 80 minuten.
- Je horloge opladen voordat de batterij leeg raakt en laadt je horloge tot 95 %. Als het na de 100% nog steeds oplaadt en constant op een stroombron zit kan het uiteindelijk de batterij verminderen waardoor je batterij sneller opgaat. Haal het dus op de juiste moment eruit.
- Gebruik de oplader voor mobiele telefoons niet tenzij dit een 1A 5V adapter is, maar sluit deze altijd aan op de USB-stroombron op pc, Mac, laptop of notebook voor een stabielere spanning.

Kenmerken:
- Eenvoudig te installeren.
- Stabiel en Veillig opladen
- Compact en handig
- Beschermcircuit

Specificaties:
- Kabel lengte: 16Cm
- Gewicht: 16g
- Kleur: Zwart
- Materiaal: TPE
- Spanning en stroom: 5V/1A (niet meer dan 1A)
- Geschikt voor: Huawei band 4e,Huawei band 3e,honor band 4 Running. 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

5 andere producten in dezelfde categorie

Close