Close

Houder

Bekeken producten

DrPhone A7 Mini Magneet Strip – Magnetische Mobiele Telefoniehouder – Smartphone Autohouder - Universeel – Zwart

8720118054772

DrPhone A7 Mini Magneet Strip – Magnetische Mobiele Telefoniehouder – Universeel – Zwart

Meer details

€ 9,05

Meer informatie

Het biedt een intensieve kracht van de aantrekkingskracht die helpt je telefoon te stoppen met slingeren of vallen. De magneet is sterk, maar zorgt niet voor communicatiestoring.

Sterke 3M Mount Ontwerp: Super sterke 3M lijm helpt de mount stabiel genoeg om vast te blijven zitten waar je het ook bevestigd. Beschermt je apparaat tegen het op en neer slingeren ervan, hoe hobbelig de weg ook is.

Twee beschermfolies zijn extra voor uw installatie die je telefoons beschermt tegen lijmresten en maakt het makkelijker om de plaat te verwijderen wanneer je deze nodig hebt.

Probleemloze montage: De telefoonhouder kun je met magneetbevestiging bevestigen. Neemt de lelijke eigenschappen van de meeste auto mounts weg.

Universele Magnetische Autohouder voor alle merken mobiele telefoons. Kan gebruikt worden in vele posities, zoals in de auto, thuis, in de keuken, op je nachtkastje, je bureau, etc.

  • Universeel te gebruiken
  • Compact
  • Extra sterke magneet
  • 3M plakstrips voor extra stevigheid

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close