DrPhone iONIC - 540º Roterende Magnetische Kabel - 3A - Voor Lightning - 480Mbp/s Data Transmissie - 2 Meter – Zwart

  DrPhone iONIC - 540º Roterende Magnetische Kabel - 3A - Voor USB-C - 480Mbp/s Data Transmissie - 2 Meter

  € 13,95
  Inclusief belasting
  Features
  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  360º + 180º Roterende Magneet

  Maak kennis met de DrPhone iONIC Magnetische en roterende kabels. Deze kabels zijn ontworpen om je apparaten gemakkelijker op te kunnen laden. De kabel komt met een speciaal magnetisch uiteinde die je aan de oplaadpoort van je tablet of smartphone kunt hangen. Zodra je met de kabel dichtbij komt, zal de kabel automatisch een koppeling maken en direct beginnen met opladen. Omdat de uiteinde roterend is, heb je meer controle over je smartphone of tablet en hoef je niet vanuit 1 hoek op te laden. Handig tijdens het bekijken van video's of het spelen van games!

  Snelle data transmissie 480mbp/s

  Wil je graag bestanden overzetten? Geen probleem. De kabel heeft 7 contacten waardoor je ook data kunt overzetten. Plug de kabel in je computer of laptop en begin direct met het overzetten van bestanden.

  Premium materialen

  De iONIC kabels zijn gemaakt van extra stevige nylon materiaal voor langdurig gebruik. De oplaadgedeelte heeft daarnaast een extra laag met bescherming om kabelbreuk te voorkomen. Rol de kabel op of trek eraan. De iONIC kabel kan het allemaal aan. De sterke magneet is ontworpen om je telefoon te kunnen dragen maar als iemand over de kabel struikelt, zal je smartphone niet vallen.

  Beschikbaar voor alle apparaten

  De iONIC kabel kan gebruikt worden op tablets, smartphones en alle andere apparaten zoals oordoppen, koptelefoons, stereo's en meer. Controleer goed de oplaadpoort van je apparaat. De iONIC kabel wordt geleverd in 3 varianten. De MICRO USB, Lightning Apple en USB-C varianten. Controleer goed de titel voor aanschaf.

  Specificaties:

  Merk: DrPhone
  Model: iONIC
  Transmissie snelheid: 480 mbp/s data
  Materiaal: Nylon + Magneet + Aluminium
  Oplaad ampere: Maximaal 3A
  Lengte: 2 meter

  8720118940600
  3 Items
  Nieuw