Close

Kabel & Lader

Bekeken producten

DrPhone Pro - Magnetische 90° Haakse USB-C Kabel - Data + Laden - (Supercharge) 3A tot 5A MAX - Sterke Magneet – 2 Meter

8720118008133

Nieuw

DrPhone Magnetische 90 graden Haakse Type-C oplaadkabel - Magnetisch USB C oplader - 3A MAX – Oplaadkabel - Sterke Magneet – Ideaal voor gamen - geschikt voor alle smartphones met een Type-C aansluiting - Zwart- 2 Meter

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 9,88

Datasheet

Type KabelMagnetisch

Meer informatie

Deze magnetische kabel met enkel een USB-C bitje heeft een 90 graden haakse ontwerp. Dit is zodanig ontworpen om vrij spelletjes te spelen wanneer u aan het opladen bent. Het kan 360 graden worden gedraaid wanneer het aan het opladen is . U kunt de kabel 180 graden draaien zelfs als u de Smartphone 180 graden draait , ongeacht uw dominante hand, kunt u de kabel in de richting zetten waar u het wilt. De magneet USB-oplaadkabel heeft ook een LED-indicator.
U kunt de kabel tevens ook gebruiken als Anti-stof plug om de levensduur van uw smartphone te verlengen. Sinds het de neiging om te vergeten de kabel aangesloten op de stekker, raden wij u bereiden drie kabels. Het Zal handig voor thuis gebruik, auto gebruik, en uitgaan.

De kabel is gemaakt van Nylon gevlochten materiaal . Deze koord is klitvrij en robuust + het is sterker als normale kabels die niet snel breken of loslaten.


Wat is Fast charging nou?

- Inzicht in snelladen:
De output van een lading wordt gemeten in stroomsterkte en spanning. Stroomsterkte (of stroom) is de hoeveelheid elektriciteit die van de batterij naar het aangesloten apparaat stroomt, terwijl spanning de sterkte van de elektrische stroom is. Het vermenigvuldigen van volt met versterkers levert u wattage op, de maat voor het totale vermogen.
Om een apparaat sneller op te laden, verhogen de meeste fabrikanten de stroomsterkte of variëren ze de spanning om de hoeveelheid potentiële energie naar een apparaat te vergroten. De meeste snellaadnormen variëren dynamisch de spanning in plaats van de stroomsterkte te verhogen.
Standaard USB 3.0-poortuitvoer op een niveau van 5V / 1A voor kleinere apparaten zoals wearables. De meeste telefoons en andere apparaten kunnen 5V / 2.4A verwerken. Voor snel opladen, kijk je naar iets dat de spanning opvoert tot 5V, 9V, 12V en hoger, of verhoogt de stroomsterkte tot 3A en hoger.
Houd er rekening mee dat je telefoon slechts zoveel stroom zal verbruiken als het oplaadcircuit is bedoeld. Dus zelfs als je hem op een 5V / 3A-adapter hebt aangesloten, als hij maar 5V / 2.4A aankan, is dat de snelheid waarmee hij wordt opgeladen. Om snel te kunnen laden, hebt u een telefoon of een ander apparaat met een laadcircuit nodig dat een van de snellaadnormen kan gebruiken en een adapter en kabel die voor dezelfde standaard zijn ingeschakeld.

- Wat u nodig hebt?
Afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt, kan de standaard voor snel laden die u kunt gebruiken, variëren. Controleer wat je telefoon ondersteunt en kijk vervolgens naar je muuradapter om te zien of deze dezelfde standaard ondersteunt (deze wordt meestal aangeduid als A). Zorg er vervolgens voor dat uw kabel compatibel is met de aantal Ampere.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close