DrPhone SC6 6A 66W USB Type C Kabel – 90° Haakse Oplaadkabel – SuperCharge - Geschikt Voor SGP - 1M - Zwart

€ 13,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone SC6 6A 66W USB Type C Kabel – 90° Haakse Nylon Gevlochten Oplaadkabel – SuperCharge - Geschikt Voor SGP Huawei P50 serie/Mate 40RS/Pro +/Pro - 1M – Zwart

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Let op voor aankoop:
-The Supercharge Functie werkt alleen op Huawei/Honor Magic Smartphones.

Opmerking: Alleen de Huawei P50 serie/Mate 40RS/Pro +/Pro kan een uitgang van 66W(11V/6A)Max aan.
De Honor 50 Pro kan tot 100W(20V/5A output bereiken, en er moet de Originele Huawei/Honor 66W/100W fast charger ervoor gebruikt worden.

-Voor gebruik op Xiaomi smartphones (alleen geschikt voor Xiaomi 11/10/9 /8 / 8Lite / 6x / 5 /Mix2s), moet de originele Xiaomi originele lader gebruikt worden om de Quick Charge 3.0 functie te laten werken, anders zal de snelle oplaadfunctie zal niet werken.

Deze kabel heeft geen ondersteuning voor snel opladen voor Samsung. Alleen ondersteuning 9V/1.67A Andere merken van smartphones worden opgeladen op een normale lading.

Geschikt voor: De DrPhone® SC5 USB-C SuperCharge Kabel is een handige oplaadkabel speciaal geschikt voor de Huawei en Xiaomi om je smartphone met super snelheid op te laden. Hou er wel rekening mee met de bovenstaande opmerking wat betreft het opletten voor aankoop.

Materiaal: De gevlochten design zorgt er niet alleen voor dat de kabels niet in een knoop raken maar het speciale design verbeterd ook nog eens het levensduur van de kabel.

Gebouwd om lang mee te gaan:
Nylon gevlochten omhulsel, stevige vezel, treksterkte verhoogd met 200%, plus buigtijden tot 10000. Uitgerust met flexibele verbindingen en aluminiumlegering connector, maakt de kabel duurzamer.

Dataoverdracht: De kabel ondersteunt dataoverdracht met een maximale snelheid van 480 Mbps. Hierdoor kun je razendsnel data zoals documenten, foto's of video's overzetten.

6 laad protocollen: 
De DrPhone SC5® USB-C SuperCharge Kabel is geschikt voor 6 verschillende laad protocollen die zich automatisch aanpast aan de juiste protovol. Hij ondersteund de volgende protocollen: QC/ VOOC / Huawei SCP/ MTK PE Fast Charging & Samsung AFC Fast charging.

Let op: De laad protocollen zijn gebaseerd per merk. De 6A 11V zal een Samsung nooit behalen omdat deze dat niet aankan. Dit geldt voor alle andere merken. De kabel zal werken op andere merken maar de 6A of 5A is specifiek gemaakt voor bepaalde merken die dat aankunnen. De kabel werkt dus ook met Samsung, Oneplus en andere merken maar let wel op dat de kabel geen 5A ondersteund.

Daarnaast is het belangrijk om te juiste adapter ervoor te gebruiken die deze protocollen ondersteunen. We adviseren je altijd om de originele laders te gebruiken omdat dit doorgaans deze protocollen ondersteund.

90 graden hoekontwerp: De 90 graden ontwerp is speciaal gemaakt voor gamers onder ons. Doordat de kabel in een gebogen ontwerp zit, kan je makkelijker een game spelen omdat het je vingers niet stoort, daarnaast is de 90 graden ontwerp gemaakt omdat de rechte connectors die in de telefoon gaat ervoor zorgt dat je kabel veel te veel buigt.

Kenmerken:
- Snel laden
- Huawei SuperCharge compatibel
- Geschikt voor Xiaomi
- Stijlvol ontwerp
- Ondersteund 6 laadprotocollen
- Gemaakt van flexibel, stevig, hoogwaardig en anti-breek gevlochten nylon
- Gemaakt in 90 graden elleboog model

Specificaties:

- Kleur: Zwart
- Lengte: 1 Meter
- Materiaal kabel: Nylon Gevlochten
- Materiaal : TPE + Aluminium legering
- Maximale stroom: 6A Max
- Kracht: 66W
- Dataoverdracht snelheid: 480Mbps
- Type connector: USB naar USB C
- Afmeting: Elleboog ingang: 11mmx33mm & USB ingang 15mmx52mm

8720118633304
4 Items
Nieuw