Close

Qi Ontvanger

DrPhone LEVEL2 - Draadloze Oplader - 4 in 1 - Docking Station - Oplaadstation - Airpods/ Apple Watch / Apple Penhouder/ iPhone

8720118663370

Nieuw

€ 41,28

Meer informatie

Maak kennis met de enige oplader voor je Apple apparaten. Met deze lader hoef je nooit meer te stoeien met losse kabels. Door het unieke design kan jij je telefoon zowel horizontaal als verticaal laden. Dit is handig voor als je een video of film wilt kijken.

Het gedeelde aan de rechterkant waar je een horloge op kan zetten laad uitsluitend de Apple watch op. Dit gebeurd d.m.v. een magentisch verbinding tussen het station en het horloge. Door de interne beveiliging van de LEVEL2 kun je met een gerust hart al je apparaten tegelijkertijd opladen. De lader heeft naast overbelasting bescherming ook een temperatuur bescherming ingebouwd.

Met de DrPhone LEVEL2 oplaadstation kun je 4 apparaten tegenlijk opladen. De lader is ontworpen om je de volgende apparaten op te laden:

- Apple Airpods 2
- Apple iPhone en andere smartphones met draadloos laden ondersteuning
- Apple Watch

Unieke lader voor de Apple Watch:

De LEVEL2 is ontworpen met een lader die je ook los kunt meenemen. Moet je bijvoorbeeld elders werken of ga je op reis? Dan kun je de losse oplaadadapter uit de dock loshalen en meenemen. Door de ingebouwde USB kun je direct je Apple Watch lader in een USB poort van elk ander stroombron.

specificaties:

  • Connectortype: USB-C
  • Compatibel merk: Apple iPhone
  • Max. Uitvoervermogen: 15W


Inclusief DrPhone HALO3 Series - Fast Charge Lader met Dubbele Qualcom 3.0 ingang.

Met de nieuwste thuislader van DrPhone laadt je vanaf nu gemakkelijk je smartphone of tablet op met hoge snelheid. De HALO3 Fast Charge oplader laadt al je apparaten op de meest efficiënte manier op, zonder compromis. Wat deze ook uniek maakt is dat er niet 1 maar 2 Qualcom 3.0 poorten zijn.

Snel laadtechnologie: garandeert de snelst mogelijke lading voor elke smartphone of tablet, dankzij de Quick Charge Qualcom 3.0.
Uit onderzoek is gebleken dat het gebruiken van de Qualcomm 3.0 de snelheid van de lader met 50% kan verhogen en 1 uur kan besparen.

Superieure compatibiliteit: achterwaarts compatibel met alle versies van Qualcomm Quick Charge-technologie (1.0, 2.0 & 3.0). Laadt ook niet-snel laadapparaten op tot maximaal 2,4 A.
Let op: De kabel die u gebruikt moeten ook de specificaties hebben om de Fast Charge 3.0 aan te kunnen.

Veiligheid voorop: DrPhone® HALO3 Oplaad technologie biedt bescherming aan tegen uw smartphone,tablet etc. D

De DrPhone Thuislader biedt onder andere bescherming tegen:

- Bescherming tegen oververhitting
- Stroombeveiliging.
- Overbelastingsbeveiliging.
- Over-ontlading bescherming.

Daarnaast is de thuislader ook gemaakt van brandvertragend materiaal. Brandbeveiliging ontwerp voor veiligheid en beveiliging. Hoge temperatuur weerstand en kan tegen stoten en vallen. Als de lader valt hoeft u niet bang te zijn dat het stopt met functioneren.

Specificaties:
Input:100-240V 50/60Hz 0.5A
pd 3.0 output1.5V -3A.9V 2A/12V-1.5A
pd 3.0 output2.5V -3A.9V 2A/12V-1.5A

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

17 andere producten in dezelfde categorie

Close