Close

Bluetooth Ontvanger / Zender

Bekeken producten

DrPhone DBR2 Draadloze Bluetooth 5.0 Audio Ontvanger met 3.5mm jack/ RCA / AUX / SPDIF Optisch- Zwart

8720118101933

Nieuw

DrPhone DBR2 Draadloze Bluetooth 5.0 Audio Ontvanger met 3.5mm jack/ RCA / AUX / SPDIF Optische - HiFi Stereo Adapter - Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,75

Meer informatie

De BT-ontvanger is speciaal ontworpen voor luidsprekers, thuisaudiosystemen, amplifiers. Hij zet apparaten zonder BT in BT-geschikt en kan probleemloos worden gekoppeld aan smartphones, laptops, tablets enz. Je kunt genieten van muziek van je telefoon, laptop, MP3 en meer, zonder dat je zorgen hoeft te maken over je kabels.

BT-audio ontvanger
: verandert de traditionele luidsprekers, thuis audio systemen, en amplifiers in bluetooth-compatibel. Speel na het koppelen draadloos muziek af van je audio-apparaten.

BT 5.0-verbinding: de draadloze BT 5.0-technologie garandeert de overdracht van een sterk signaal van hoge kwaliteit en hoge snelheid. Ondersteuning: A2DP/AVRCP.

Dubbele audio-aansluiting: Ondersteuning voor dubbele audiopoort om aan te sluiten: Kom met zowel 3,5 mm en 2RCA audiopoort, geschikt voor meer apparaten (3,5 mm kabel en 2RCA kabel meegeleverd).

Draadloze verbinding met groot bereik: De draadloze Bluetooth-adapter ondersteunt de verbinding tot 15 meter en regelt de muziek die op lange afstand wordt afgespeeld.

Koppelen: Automatisch koppelen van je bluetooth verbinding na aansluiten van de DBR2. Als je voor het eerst de verbinding koppelt via bijv je smartphone, hoef je voor de volgende keer deze niet opnieuw te verbinden zolang de model actief is in je bluetooth lijst. · Met 3.5mm AV audio-uitgang, compatibel met meer apparaat

Specificaties:
-Naam: Bluetooth ontvanger
-Model: DBR2
-Frequentiebereik: 10Hz-20kHz
-Signaal-ruisverhouding: >110dB
-Vervorming + ruis: <0.02%
-Bluetooth versie: 5.0
-Interface: RCA/AUX3.5mm/ Spdif OUT
-Output impedantie: 75 ohmse
-Decodering chip:V5.0
-Effectieve afstand: 15m
-Prestaties: HiFi klasse
-Ondersteuning: A2DP/AVRCP

Kenmerken:
-Bluetooth 5.0
-Meerdere audio aansluitingen zoals RCA, AUX 3.5mm en SPDIF.
-Afstand van 15M
-Geen bluetooth apparaten omzetten in bluetooth zoals luidsprekers, bekabelde koptelefoons etc.

Instructie: Verbinden via bluetooth pairing.
1.Sluit de usb-kabel aan de 5V voeding als eerst, wanneer de rood en blauw licht op de indicator venster afwisselt knippert.
2.Schakel de bluetooth functie aan van je telefoon of andere apparaat, en zoek naar de apparaat "BT300", en klik erop.
3.Na het klikken "is de verbinding succesvol.

Opmerking: Voor volgende keer dat je het gebruik, hoeft je alleen op de pauze knop voor 3 seconden te drukken, dan zal het automatisch verbinden met de telefoon of andere apparaat.

Functie van de knoppen: Volume verhogen en verlagen of vorige en volgende nummer: Tijdens het spelen van muziek of het gesprek, lange druk pijltje recht is volume verhogen , lange druk pijltje links is volume verlagen. Daarnaast 1 keer drukken naar pijltje rechts is volgende nummer en 1 keer drukken pijltje links is vorige nummer.

Opmerking:
Let op dat de voeding de DC5V 50MA niet overschrijdt. Gebruikt dus geen snel lader of iets. We adviseren altijd de poorten van een laptop, PC, TV etc.

Pakket Inbegrepen:
-Bluetooth Audio Adapter * 1
-3.5mm audio kabel * 1
-RCA kabel * 1
-Handleiding * 1

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

25 andere producten in dezelfde categorie

Close