Close

Bluetooth Ontvanger

Bekeken producten

DrPhone BC1 PRO - FM Transmitter - Draadloze Bluetooth-ontvanger - Mini Audio Transmitter - Aux 3.5mm Jack - Handsfree

8720118999684

Nieuw

DrPhone BC1 PRO â FM Transmitter â Draadloze Bluetooth-ontvanger â Mini Audio Transmitter â Aux 3.5mm Jack â Handsfree bellen - Muziek Stereo Adapter â Clip voor hoofdtelefoonluidspreker â Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 12,36

Datasheet

Bluetooth Draadloos Bereik10 meter
OndersteuningA2DP
CarkitHandsfree
Bluetooth4.0
Audio InputAux 3.5mm

Meer informatie

Verbeterde versie! Met stabielere verbinding.

Plug and play, eenvoudige bediening, snelle verbinding, hoogfrequente transmissie.
Met Aux-in en Aux-out is het handig om uw headset/luidspreker/stereos/hoofdtelefoon aan te sluiten. En het maakt het mogelijk om 2 luidsprekers tegelijk aan te sluiten.
Deze bluetooth-ontvanger is ideaal voor het veranderen van bedrade stereo's en hoofdtelefoons in een met Bluetooth uitgerust systeem om signalen te ontvangen van de meeste audio-uitvoerapparaten.
Het uitstekende speciale pen-vormige ontwerp, kijkt het vrij koel en modieus. Met klem die op shirt.small grootte en lichtgewicht kan worden vastgemaakt, maar multifunctioneel en gemakkelijk draag.
Audio ontvanger kan ook worden gebruikt als een paar sporthoofdtelefoons, de anti-sweat en kleine clip design functies maakt het een goede partner voor outdoor activiteiten zoals joggen, schaatsen, golfen en vissen. Met een speciale aansluiting die de headset in de headset kan plaatsen. Lossless geluidskwaliteit, high-definition call, helder en natuurlijk.wide range van toepassingen voor alle AUX (3.5mm) audio input apparaten.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

23 andere producten in dezelfde categorie

Close