Close

Microfoon

Bekeken producten

DrPhone - PX1® 3.5mm AUX jack Lavalier High End Microfoon met Clip voor Smartphone - Laptop / IOS / Android / Windows

8720118738061

Nieuw

Premium Lavalier High End Microfoon voor Smartphone / Universeel IOS / Android / Windows 

Meer details

Voorradig

€ 12,36

Meer informatie

DrPhone - PX1® Premium Lavalier High End Microfoon met Clip voor Smartphone / Universeel IOS / Android / Windows

Draad: Gemaakt met eco-vriendelijk plastic. De kabel is niet alleen zeer duurzaam maar ook gemaakt van eco-vriendelijk plastic. Lengte van de kabel is Ca. 1.4 meter.

【Kristalhelder geluid】De externe clip op de microfoon beschikt over een omnidirectionele microfoon wat extern gesproken patronen herkend om een zo natuurlijk mogelijk gesproken geluid te produceren. Elke opname kan perfect gebruikt worden voor bijvoorbeeld podcasts, interviews, conferenties en bijvoorbeeld dicteren in het algemeen. De DrPhone® PX1 is geoptimaliseerd voor elke smartphone, tablet of laptop met 3.5mm audio jack aansluiting.

【Plug & Play】Je kunt de DrPhone® PX1 direct gebruiken op je smartphone, tablet of laptop en zonder extra software gebruiken om te interviewen, youtube en voor verschillende andere audio-toepassingen. De PX1 microfoon is lichtgewicht en perfect om mee te nemen. Het is een eenvoudige en een ideaal hulpmiddel voor opname voor o.a. YouTube, Facebook, Instagram, Periscoop.

【A Veelzijdige lavalier】Inclusief TRRS / TRS (4 naar 3 pin) PC adapter om direct op een computer of camera te verbinden. De kabel van de DrPhone® PX1 zelf is Ca. 1,4 meter .

Onmidirectionele Microfoon. Soort: Type: Microfoon

Kabellengte: Ca. 140 cm

Gevoeligheid: -30dB +3dB (0dB=1V/pa.1 KHz)

Richtingsgevoeligheid: omnidirectioneel

Operatie Spanning: DC1.0V - 10V

Huidig verbruik: < 0,5mA

Frequentiebereik: 65Hz-18Khz

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

18 andere producten in dezelfde categorie

Close