Close

Kindercamera's

Bekeken producten

DrPhone PiXEL6 - 2.4 Inch LCD scherm - Kinder Camera – 180 Graden Flip Lens + Statief - Digitale Foto/Video Camera - Roze

8720118023808

Nieuw

DrPhone PiXEL6 - 2.4 Inch LCD scherm - KinderCamera – 180 Graden Flip Lens – Inclusief 32GB Micro SD + Statief - Mini Digitale Foto Camera voor Kinderen - Speelgoed Videocamera – Roze

Meer details

€ 45,41

Meer informatie

Groot scherm & statief/selfiestick: Deze kindercamera is uitgerust met een 2,4-inch scherm en de camera is uitgerust met een statief op tafel, die je ook als selfiestick gebruikt kan worden , zodat kinderen verschillende manieren hebben om foto's en selfies te maken, het is een geweldige videorecorder voor kinderen voor elk avontuur.

180° opklaplensopnamen: Deze selfie-camera voor kinderen heeft een rotatie van 180 graden. 180 ° flip-lens maakt selfies voor kinderen natuurlijker. Gemakkelijk om selfies te maken. Sla gewoon de lens van de camera op en geniet van het plezier van het maken van foto's. Ook deze videocamera met hoge resolutie voor kinderen bied je een geweldige weergave- en preview-ervaring. Deze camera heeft ook een videorecorder waar je video’s op kunt nemen.

Materiaal: Bedekt met een hoogwaardig zacht plastic. Dit geeft de speelgoedcamera een soepele en comfortabele aanraking. Schokbestendige schaal biedt effectieve bescherming tegen vallen.

Micro SD & oplaadbaar: Ingebouwde 800mA oplaadbare lithiumbatterij, 1,5-2 uur continue opnametijd; Met een Micro-SD-kaartsleuf is de maximale ondersteunende capaciteit 32 GB, deze SD-kaart is inbegrepen.

Belangrijke tip: het opladen van de camera moet door volwassenen gebeuren of onder toezicht van volwassenen. Daarnaast moet het apparaat met maximaal 5V 1A opgeladen worden. Deze mag niet met snelladers of laders met meer ampere/voltage opgeladen worden. We adviseren om een USB poort van een computer/laptop/tv of adapter te gebruiken met 5V 1A max.

Geschenk: Het is een perfect verjaardags-, kerst-, vakantiecadeau voor meisjes en jongens van tussen de 5-9 jaar, de eerste stap voor je kinderen om de natuur te verkennen en een getalenteerde fotograaf te worden.

Mooie en grappige Frames: De camera heeft veel grappige frames en 4 kleur filters voor kinderen om uit te kiezen, gewoon druk op de "up" en "down" knop om te schakelen, laat kinderen de vreugde van verschillende karakters en scènes toepassen tijdens het maken van een foto.

Camera Timer: Het geeft je kinderen genoeg tijd om een pose voor de camera te doen . Foto wordt automatisch genomen in 3 seconden tot 5 seconden.

Verschillende games: De camera heeft ook verschillende games ingebouwd om te spelen. Denk hierbij aan een tetris, snake etc.

Verbinden met computer: Je kunt de Camera verbinden via je computer zodat je data kan verzenden. Als je de microSD in de camera houdt en de verbinding maakt dan kun je hier alles foto’s, video’s terugvinden op de SD kaart. Je kan ook bestanden erbij toevoegen zoals een MP3 bestand zodat je deze als muziek terug kunt luisteren op je camera. Let op: De volume is niet van top kwaliteit maar op een bepaalde volume en kwaliteit die niet schadelijk kan zijn voor de oren van een kind.

Kenmerken:
- 2.4 inch LCD scherm
- Inclusief statief
- Inclusief Micro SD kaart ( 32GB)
- 180 graden Flip lens
- Camera timer
- Games ingebouwd
- Ingebouwde speaker
- Videocamera ( 720P)

Specificaties:
- Model: S9
- Batterijcapaciteit: 800 mA
- Oplaadtijd: 2-3 uur
- Werktijd: 3-6 uur ( dit kan variëren aan het gebruik ervan)
- Productgrootte: 105cm* 60cm
- Stroom en spanning: 5V/1A ( Apparaat met maximaal 5V 1A opladen. Deze mag niet met snelladers of laders met meer ampere/voltage opgeladen worden. We adviseren om een USB poort van een computer/laptop/tv of adapter te gebruiken met 5V 1A max)
- LCD-scherm: 2,4 inch
- Gewicht: 136g
- Fotoresolutie voor: 8256x6192
- Videoresolutie: 1289x720P / 640x480
- Afbeeldingsgrootte: formaat~JGP-definitie~VGA, 1m, 2m, 3m, 5m, 8m
- Kleur: Roze

Verpakkingsaccessoires:
- Camera * 1
- Instructies * 1
- Datakabel * 1
- Lanyard * 1
- 32G-geheugenkaart

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

1 andere product in dezelfde categorie

Close