DrPhone DPS4 Oplaadstation – Geschikt voor PS5 Controllers - Snel opladen - Dock - LED Indicator – Wit

€ 39,95
Inclusief belasting

DrPhone DPS4 Oplaadstation – Geschikt voor PS5 Controllers - Snel opladen - Dock met SmartChip Bescherming & LED Indicator – Wit

Aantal Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Snel Opladen: Dit DPS4 PS5 controller oplaadstation kan twee PS5 controllers tegelijkertijd opladen. Onder 5V/3A voeding, is het mogelijk om twee controllers volledig te laden binnen 3 uur en één controller voor ongeveer 1,5 uur. Dit bespaart je het laad tijd.

Let op: Dit is ter indicatie als je de juiste apparatuur gebruikt in combinatie met de juiste adapter etc. Dit is een schatting en kan langer duren.

Opmerking: Gelieve tijdens het laden een adapter te gebruiken met 5V/3A voeding voor het snelle laden. De adapter is NIET inbegrepen in pakket. Je kunt ook normale laders gebruiken maar dit zal langer duren dan normaal.

Smart chip: De ingebouwde smartchip zorgt ervoor dat je controllers niet overladen worden en stoppen zodra de controller volledig is opgeladen.

Drop-in Slot ontwerp & Click-in Docking ontwerp: Laat eenvoudig je controlemechanisme in de oplaadpoort van de dock en loop weg. De controller zal automatisch de oplaadpunt vinden en hechten. Je hoeft het niet te klikken, niet erin te stoppen, enkel DROP en GO!

LED Indicator:De indicatoren in de voorzijde van PS5 controlemechanisme kun je de laadstatus zien. De indicator zal knipperen wanneer het aan het laden is, en de indicator zal blijven branden wanneer de controller volledig geladen is.

Anti-slip: De  bodem van deze PS5 controller oplaadstation heeft 4 anti-slip matten die het oplaad station kan weerhouden van het wegglijden. Deze DPS4 is stabiel en ruimtebesparend.

Standaard: Het is niet alleen een oplaaddock, maar ook een handige controllerstandaard.

Kenmerken:
-Stabiel en snel opladen
-Anti-slip
-Smart Chip
-Oplaadock
-Drop-in Slot ontwerp & Click-in Docking ontwerp
-Ruimte voor 2 controllers

Specificaties
:
-Model: DPS4
-Input: DC 5V/ 3A - Type-C Poort
-Output: DC 5V/2.2A(1.1A * 2)
-Product gewicht: 264g
-Gewicht met verpakking: 373g
-Product grootte: 180*140*64.6mm
-Geschikt voor : PS5 Controllers

8720118942024
2 Items
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.