Close

RC Drone

LUXWALLET Nocchi 3D - 10KM/h - 52 Gram - Mini Drone Camera - 480P - Opvouwbaar - Opbergcase - Grijze Drone + 2x Accu

8720118665466

Nieuw

€ 41,28

Meer informatie

  • Extreem compact: De Nocchi 3D is een zeer compacte mini drone v an 8cm lang en 3cm breed. Je kunt de drone in je zak meenemen en direct met je smartphone verbinden om foto's en video's te schieten. De drone is ontworpen voor simpel gebruik en perfect voor beginners en kinderen.
  • Lichtgewicht: Met minder dan 52g past het fijn in je handen om mee te nemen. Ook zit er een mooie hoes bij waar je alles in mee kan vervoeren, compact en praktisch dus. LUXWALLET Nocchi 3D is je ideale reispartner en verandert de manier waarop je je favoriete herinneringen vastlegt.
  • Krachtige prestaties: Met een maximale batterijduur van 13 minuten biedt de Nocchi 3D meer dan genoeg tijd om een perfecte opname te maken. De LUXWALLET Nocchi 3D is zowel buiten als binnen te gebruiken en kan opstijgen op een maximale hoogte van 80 meter.
  • Zoom: je hoeft niet dichtbij te komen voor een droomopname. De zoom maakt het wisselen tussen opnames met verschillende afstanden en composities veiliger en eenvoudiger
  • Quickshots: Met slechts een paar tikken neemt de LUXWALLET Nocchi 3D automatisch video’s op om deze rechtstreeks op sociale media te delen. Of je nu een beginner bent of een meer ervaren piloot, De LUXWALLET Nocchi 3D helpt je om indrukwekkende resultaten te produceren. Je kunt video's rechtstreeks op je smartphone opslaan. Met de meegeleverde applicatie kun je ook direct foto's en video's bewerken.
  • Simpele installatie: Binnen enkele stappen is de drone geinstalleerd. Verbindt de smartphone met de WiFi hotspot van de drone, download de meegeleverde applicatie en begin met vliegen.

De LUXWALLET Nocchi 3D weegt slechts 52 gram en valt daarmee onder de A1 klasse. volgens de drone wetgeving. Dit betekend dat je geen vliegbewijs nodig hebt om deze drone te mogen gebruiken, hierdoor is de drone nog altijd de meest toegankelijke drone om mee te beginnen.

Specificaties:
Type: Mini Drone Nocchi 3D
Materiaal: PVC
Frequentie: 2.4GHz
Kanaal: 4-Kanalen
Afstandsbediening Afstand: 50-80m
Megapixels: 0.3
Batterij: 3.7V 6500mAh Batterij (Inbegrepen) (2x accu)
Vlucht: Ongeveer 11-13mins
Oplaadtijd: Ongeveer 40 minuten
Snelheid: 10km/h
Gewicht: 52 gram
Mobiele App: Ja
Zender Voeding: 3 x AAA Batterijen (Niet Inbegrepen)
Functie: Omhoog/Omlaag, Vooruit/Terug, Draai Links/Rechts, Vlucht, LED Licht, Headless Modus, Een-Knop Auto Return, Hoogte Houden Modus, WiFi FPV
Kenmerken: Multifunctionele, Opvouwbaar, Gemakkelijk te Controle, LED Licht
Gevouwen Maat: 8cm x 6.5cm x 3cm/3.15 "x 2.56" x 1.18 "(Ca.)
Uitgevouwen Formaat: 10.5cm x 12.5cm x 3cm/4.13 "x 4.92" x 1.18 "(Ca.)

Camera Specificaties:

  • Videoresolutie: 1080x1920
  • Fotoresolutie: 1080x1920
  • 2 Megapixel (Foto)
  • 2 Megapixel (Video)

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close