Close

Router

DrPhone AXR8 – N300 WiFi-5 Router – 4 Antennes Van 5 dBi – WISP Modus – Qualcomm Chip – WiFi Tijdschakelaar – Wit

8720118940266

Nieuw

€ 45,41

Meer informatie

Maak kennis met de DrPhone AXR8. De DrPhone AXR8 is een milieuvriendelijke draadloze router speciaal voor kleine en middelgrote huizen. Met 4 antennes van 5 dBi en ingebouwde stabiele chip, werkt de AXR8 perfect met populaire mobiele telefoons. Met de WISP-modus breid je in één stap je bestaande wifi-netwerk uit. Bovendien helpt de wifi-schemafunctie om stroom te besparen door je router zo in te stellen dat deze regelmatig wordt in- en uitgeschakeld.

Vier antennes van 5 dBi: De DrPhone AXR8 is ontworpen voor kleine en middelgrote huizen. Vier externe 5dBi-antennes, gebaseerd op MIMO-technologie, meerdere transmissies, zorgen voor een snelle en stabiele draadloze gegevensoverdracht en verbeteren Wi-Fi-signalen effectief.

Ingebouwde qualcomm-chip: De ingebouwde Qualcomm-chip is compatibel met elke gangbare signaalmodule voor mobiele telefoons en zorgt ervoor dat je verbinding stabiel blijft.

De WISP repeater-modus: Nieuwe WISP-repeatermodus, het is eenvoudiger, meer compatibel en versterkt wifi-signalen in één stap. Je kunt genieten van wifi-dekking in de hele kamer en vertragingsvrije wifi-prestaties.

Eenvoudig uiterlijk, licht en modieus: De DrPhone AXR8 is uitgerust met een wit uiterlijk, een lichte body, vloeiende lijnen, een eenvoudige en mooie esthetiek die past en opgaat in een verscheidenheid aan huisstijlen.

Installatie in één stap: De DrPhone AXR8 beschikt over een Automatische apparaat detectie functie van internetverbinding. Hierdoor zorgt de router ervoor dat je gemakkelijk ermee kan verbinden.

WiFi Tijdschakelaar: Met de Wi-Fi-schakelklokfunctie kan je genieten van je wifi, terwijl je ook nog eens geld bespaart. Je kan hiermee namelijk instellen wanneer de router automatisch wordt uitgeschakeld. Zo bespaar je elektriciteit. Dit maakt deze router niet alleen snel maar ook nog eens besparend.

Kenmerken:

· Vier antennes van 5 dBi

· Ingebouwde qualcomm-chip

· De WISP repeater-modus

· Installatie in één stap

· Modieus ontwerp

· WiFi Tijdschakelaar

Specificaties:

· Merk: DrPhone

· Model: AXR8

· Hardware: IEEE802.3, IEEE802.3u,IEEE802.3ab

· Interfaces: 1x10/100 Mbps WAN-poort & 3x10/100 Mbps LAN-poorten

· Antenne: 4x5dBi externe antennes

· Stroom: Ingang: AC 100-240V~50/60Hz 0.6A & Uitgang: DC 9V0.6A

· Afmetingen: 204*147.5*211mm

· Datasnelheid: 2,4 GHz: tot 300 Mbps

· Frequentie: 2.4 GHz

· Beveiliging: WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK

· Werktemperatuur: 0℃ ~ 40℃

· Zendvermogen: CE:<20dBm

Pakket inbegrepen:

· DrPhone AXR8

· Voedingsadapter

· Handleiding

· Ethernet Kabel

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Close