• Nieuw

DrPhone CalmCloud - Essentiële Olie Diffuser – Bereik Van 300m³ - Aroma Luchtverfrisser – Smart Timer – Geurverspreider - Wit

€ 99,95
Inclusief belasting
Features
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Tags: no tags

Toepassingsgebied voor maximaal 300m³: De DrPhone CalmCloud is krachtig genoeg om een ruimte tot 300 kubieke meter effectief te vullen met uw favoriete aroma's. Dit maakt hem ideaal voor grotere kamers zoals woonkamers, kantoorruimtes of zelfs yoga- en wellnessstudio's.

Ingebouwde luchtpomp van hoge kwaliteit voor continu werken tot 5000 uur: Deze diffuser is uitgerust met een hoogwaardige luchtpomp die continu kan werken voor een indrukwekkende duur van 5000 uur. Dit garandeert langdurige prestaties en betrouwbaarheid, waardoor u langer kunt genieten van een geurige en ontspannen omgeving zonder onderbrekingen.

Superfijne vernevelingsdeeltjes geleverd: De CalmCloud produceert superfijne vernevelingsdeeltjes, die snel en efficiënt in de lucht worden verspreid. Dit zorgt ervoor dat de geur gelijkmatig door de hele ruimte wordt verdeeld, voor een consistente en aangename aromatherapie-ervaring.

Verstelbare concentratie van aroma: Met de verstelbare aromaconcentratie kunt u de intensiteit van de geur aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur of de specifieke behoeften van de ruimte. Of u nu een subtiele hint van aroma wenst of een sterkere geur, de CalmCloud biedt u de flexibiliteit om het aan te passen.

Stabiele werkprestaties gegarandeerd: Dankzij het doordachte ontwerp en de hoogwaardige componenten biedt de CalmCloud stabiele en betrouwbare werkprestaties. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een consistent gebruik, zonder technische problemen of storingen.

Eenvoudige bediening en onderhoud: De CalmCloud is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De bediening is intuïtief en eenvoudig, zodat iedereen het apparaat gemakkelijk kan gebruiken. Bovendien is het onderhoud straightforward, wat betekent dat u meer tijd kunt besteden aan ontspannen en minder tijd aan schoonmaken en onderhoud.

Stille werking: De CalmCloud werkt stil, waardoor het een perfecte keuze is voor gebruik in slaapkamers, studeerkamers of andere rustige omgevingen waar lawaai ongewenst is. De stille werking zorgt ervoor dat u kunt genieten van de voordelen van aromatherapie zonder afleiding of verstoring.

Brengt comfortabeler diffuus: Het ontwerp en de technologie van de CalmCloud zorgen voor een comfortabele verspreiding van geurige deeltjes in de lucht. Dit creëert een aangename en uitnodigende atmosfeer waarin u zich kunt ontspannen en verjongen.

Intelligente bediening: Met de intelligente bedieningsopties kunt u de diffuser programmeren voor verschillende segmenten van de dag. Dit betekent dat u de verneveling kunt instellen op basis van uw dagelijkse routine, zodat uw ruimte altijd gevuld is met heerlijke aroma's wanneer u het het meest nodig hebt.

Aromatische moleculen met nanozized olie blijven langer in de lucht: De CalmCloud maakt gebruik van geavanceerde technologie om nano-sized oliemoleculen te produceren. Deze ultrafijne deeltjes blijven langer in de lucht hangen, waardoor de geur langduriger en effectiever verspreid wordt. Hierdoor kunt u langer genieten van een geurige omgeving zonder voortdurend bij te vullen.

Kenmerken:

  • Geschikt voor ruimtes tot 300m³
  • Hoogwaardige ingebouwde luchtpomp voor continu gebruik tot 5000 uur
  • Levert superfijne vernevelingsdeeltjes
  • Verstelbare aroma concentratie
  • Stabiele en betrouwbare prestaties
  • Eenvoudig in gebruik en onderhoud
  • Stille werking voor een comfortabele omgeving
  • Intelligente bediening voor ultiem gebruiksgemak
  • Aromatische moleculen met nano-sized olie blijven langer in de lucht

Specificaties:

·         Merk: DrPhone

·         Model: CalmCloud

·         Dekking: 300m³

·         Spanning: 12V

·         Vermogen: 5W (ongeveer 5.8W)

·         Gewicht: 1.2kg

·         Capaciteit: 200ml

·         Afmetingen: 20x22cm

·         Olie-verbruik: 0,4 ml/h +/-5

·         Intelligente controle: 4 segmentinstellingen voor 7x24 uur per dag verneveling

8720118726662
10 Items