DrPhone EcoFresh – Draagbare Luchtontvochtiger – Verwijderbare Watertank – Vochtabsorber

  € 49,95
  Inclusief belasting
  Features
  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Tags: no tags

  DrPhone EcoFresh Luchtontvochtiger: Geniet van Frisse Lucht, Overal en Altijd

  Verwelkom een comfortabele en gezonde leefomgeving met de DrPhone EcoFresh Luchtontvochtiger. Deze compacte ontvochtiger biedt een scala aan handige functies die ervoor zorgen dat je altijd kunt genieten van droge en frisse lucht, waar je ook bent.

  Verwijderbare Watertank: Met een eenvoudig afneembare watertank is het legen en reinigen van de DrPhone EcoFresh ontvochtiger een fluitje van een cent. Zo blijft jouw ontvochtiger altijd klaar voor gebruik.

  USB Aangedreven: Dankzij de USB-aansluiting kan deze luchtontvochtiger moeiteloos worden aangedreven via elke USB-poort, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is in elke kamer, op kantoor of zelfs in de auto.

  Rustige Operatie: Geniet van een rustige omgeving zonder enige verstoring dankzij de stille werking van de DrPhone EcoFresh luchtontvochtiger. Laat het apparaat gerust 's nachts aan staan voor een goede nachtrust.

  Effectieve Vochtabsorptie: Deze ontvochtiger verwijdert effectief vocht uit de lucht, waardoor de lucht droog en fris blijft, en onaangename geurtjes worden verminderd.

  Draagbaar en efficiënt: De compacte ontvochtiger kan snel vocht absorberen, waardoor de groei van geuren, schimmels en bacteriën wordt voorkomen, en zorgt voor een comfortabelere leefomgeving.

  Veelzijdig: Geschikt voor verschillende ruimtes zoals slaapkamers, kasten, badkamers, studeerkamers, opslagruimtes en kelders (voor ruimtes van 5-15 m²).

  Specificaties:

  - Merk: DrPhone

  - Model: EcoFresh

  - Materiaal: ABS

  - Afmetingen: 21,5x15x12cm

  - Gewicht: 888g

  - Input: DC 9V 2.5A

  - Vermogen: 21W

  - Capaciteit: 500mL

  - Dagelijkse Ontvochtigingscapaciteit: 250ML/D (bij DB30 °C H80 %)

  - Ontvochtigingsmethode: Halfgeleider

  - Geschikt Gebied: 5-15 m²

  - Stroomvoorziening: USB Plug-in gebruik

  8720118722404
  10 Items