Close

Luchtbevochtigers (Humidifier)

DrPhone Atmosphere1 – Aroma Luchtbevochtiger – Stille Rustgevende Luchtbevochtiger Met Ledverlichting - Zwart

8720118941980

Nieuw

€ 28,88

Meer informatie

Afleesbaar: Met de doorzichtige watertank kan je het waterniveau direct bekijken. Zo weet je wanneer je moet bijvullen. Het valt gemakkelijk te vullen door alleen de deksel eraf te halen en het water rustig in de Luchtbevochtiger te schenken.

Frisse geur: Geef de kamer een frisse geur door het toevoegen van enkele druppels essentiëleolie in het waterreservoir.

automatische uitschakelfunctie: De automatische uitschakelfunctie zorgt ervoor dat het toestel stopt als het waterreservoir leeg is. Dit zorgt voor extra veiligheid.

Gemakkelijke bediening: Door de soft-Touch knoppen bedien je het toestel gemakkelijk. De indicatielampjes geven aan in welke modus het toestel werkt.

Ingebouwde ventilator: Door middel van de ingebouwde krachtige ventilator wordt het bevochtigde lucht met eventuele lekkere geur goed verspreid over de hele kamer. Dit zorgt voor een mooie rustgevende effect en zorgt ook voor een goede verspreiding.

Ledverlichting: De luchtbevochtiger beschikt over mooie rustgevende Led verlichting. In combinatie met het naar boven blazende waterdamp en de Led verlichting zorgt de bevochtiger voor een ultieme rust momentje.

Kenmerken:

-       Afleesbaar

-       Essentiele olie

-       Automatische Uitschakelfunctie

-       Gemakkelijk bedienen

-       Ingebouwde ventilator

-       Ledverlichting

Specificaties:

-       Merk: DrPhone

-       Model: Atmosphere1

-       Kleur: Wit

-       Bevochtigen Capaciteit: 30ml/h

-       Gewicht: 290g

-       Voltage (V): 5V

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

16 andere producten in dezelfde categorie

Close