Close

Ventilator

Bekeken producten

DrPhone BNC2 Draagbare Nekventilator - 2400 mAh Batterij - Bladloze Ventilatoren met 3 snelheden - Wit

8720118058411

Nieuw

DrPhone BNC2 Draagbare Nekventilator - 2400 mAh Batterij - Bladloze Ventilatoren met 3 snelheden - Wit

Meer details

€ 28,88

Meer informatie

met de BNC2 komt de lucht uit de 62 ventilatieopeningen die zich om je nek wikkelen in de mini persoonlijke ventilator, zodat je overal luchtstroom krijgt van je gezicht langs terug naar je oren om een aanzienlijk effect voor zover het je koel houdt. Het kan levensreddend zijn als je snel oververhit raakt door zware uniformen/warme werkplekken/het dragen van maskers enz., of last heeft van opvliegers in de zomer.

De draagbare nekventilator is ontworpen als hoofdtelefoon om je handen overal vrij te maken. Hij weegt ongeveer 255 gram, wat ultralicht is en minder druk op je nek legt. Met het mesloze ontwerp hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je lange haar weer in de war raakt.

Met een ingebouwde 2400mAh oplaadbare batterij kan de nekventilator 3-10 uur werken, afhankelijk van verschillende snelheden. Je hebt er in totaal 3 van, zwak wind> natuurlijke wind> sterke wind. Door herhaaldelijk op de aan/uit-knop te drukken om de juiste ventilatorsnelheid te krijgen, ontmoet je maximaal comfort.

BREDE TOEPASSING: Deze persoonlijke nekventilator zou ideaal zijn als metgezel bij warm weer voor zowel binnen- als buitenactiviteiten zoals kantoorwerk, koken, huishoudelijke klusjes doen, trainen in de sportschool, tuinieren in het gazon, reizen, wandelen, kamperen, klimmen, buitensport toeschouwer zijn, of waar en wanneer je het nodig hebt.

Specificates:
Materiaal:
Plastic
Kleur (optioneel):Wit
Maat:210x140x61mm
Stijl:Opknoping nek
Ventilatie gaten:62
Batterij capaciteit:2400 mAh
Voeding:USB voeding
Gebruik tijd:6 uur in de eerste versnelling, 4.5 uur in de tweede versnelling, 3 uur in de derde versnelling

We adviseren je altijd om de ventilator op te laden via de USB poorten van een laptop, PC , TV of lader met 5V 1A als specificatie. Dit zal de batterij op een stabiele manier op laden. Gebruik geen snelladers, dit kan de batterij op den duur verminderen of overbelasten.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

28 andere producten in dezelfde categorie

Close