Close

Fitbit

Bekeken producten

DrPhone Fitbit Inspire / Inspire HR Oplaadkabel – Oplader - Kabel - Charger – 1 Meter

8720118012635

Nieuw

DrPhone Fitbit Inspire / Inspire HR Oplaadkabel – Charger – 1 Meter

Meer details

€ 8,22

Meer informatie

Compatibiliteit: Oplaadkabel voor Fitbit Inspire / Inspire HR OPMERKING: Deze Fitbit Inspire / Inspire HR kabel kan ALLEEN worden gebruikt voor Fitbit Inspire / Inspire HR, NIET GESCHIKT VOOR andere Fiitbit modellen.

Veiligheid, snel opladen en stabiele prestaties: gebruik een veilig en stabiele ​​kabel om goed en veilig opladen te garanderen. Professionele chipfabrikanten zijn goed gemaakt om stabiele en veillig uw Fitbit Inspire / Inspire HR op te laden. Het is ook beschermt tegen Overspanningsbeveiliging & Overstroombeveiliging.

Plug & Play: u kunt de oplaadkabel rechtstreeks aansluiten op pc, laptop, notebook USB-poort, deze oplaadmethode kan u een hoge efficiëntie en een stabiele laadervaring bieden. Als u hem op de adapter wilt aansluiten, mag de stroom niet hoger zijn dan 1A en de spanning niet hoger dan 5V.

Maak uw leven gemakkelijker: Fitbit Inspire / Inspire HRoplaadkabel is gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken zolang u een usb poort bij u heeft.

Premium materiaal:
Het flexibele oplaadsnoer is gemaakt van TPE- en TPU-materiaal en zorgt voor een knoopvrije werking en de duurzame clip houdt veilig vast zonder gemakkelijk los te raken.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close