Close

Xiaomi

Bekeken producten

DrPhone XMB2 Magnetische Oplaadsnoer - Kabel - USB-oplader Geschikt voor Xiaomi Mi Band 5/6/7 - Zwart

8720118056806

Nieuw

DrPhone XMB2  Magnetische Oplaadsnoer - Kabel - USB-oplader  Geschikt voor Xiaomi Mi Band 5/6/7 - Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 9,05

Meer informatie

Geschikt voor de Mi band 5/ 6 /7: perfect ontworpen voor je kostbare xiaomi mi band. Het wordt geleverd met een vervangende USB-oplaadkabel.

Magnetisch opladen: het magnetische opladen is gemakkelijk op te laden, zorgt voor de efficiëntie en stabiliteit van het opladen, voor gemakkelijk en handig opladen en stabiel vasthouden.

Plug & Play: het opladersnoer met USB-poort. Je kunt je Smartwatch-kabel opladen door je laptop, pc, Mac, notebook USB-poort of 5V/1A-adapter aan te sluiten. Gebruik alstublieft geen snellaadadapter. Als je het op de adapter aansluit, is de elektrische stroom 1A en de spanning ≤ 5V.

Het is beter om je horloge op te laden voordat de batterij leeg is.

De oplader is compact en lichtgewicht en maakt het gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Het is te gebruken voor o.a thuis, op kantoor, in de sportschool of waar je maar wilt tijdens het reizen.

Specificatie:
-Materiaal kabel: PVC
-Materiaal lader: ABS + pc.
-Lengte oplaadkabel: ongeveer 1m
-Ingang: 5V / 1A
-Uitgang: 5V / 1A

LET OP: Als je hem op de adapter aansluit, mag de stroom niet hoger zijn dan 1A en mag de spanning niet hoger zijn dan 5V. Als het boven de 2A is dan zal de kabel niet werken.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

21 andere producten in dezelfde categorie

Close