Close

Wearablebandje

DrPhone LB1 - Lederen Armband - 20mm - Bruin - Universeel Echt Leren Horloge bandje – 41mm Galaxy Watch / Active

8720118007938

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 16,49

Meer informatie

【Perfect Fit】De 20mm lederen banden werken onder andere met de Samsung Galaxy Horloge 20 MM 42 MM Versie & perfect compatibel met de Samsung Gear Sport/Gear S2 classic. 

【Hoge kwaliteit】Genuine Leather lederen draagriem met roestvrij metalen gesp voor o.a Galaxy horloge (42 mm) 20mm - horloge, gebouwd in elk detail door superieur vakmanschap.prefect, pas de lengte eenvoudig aan. Metalen onderdelen gemaakt van hypoallergeen nikkelvrij roestvrij staal.

【Eenvoudig te installeren】 Geen gereedschap nodig. Super eenvoudig te installeren. U dient enkel de slots in te schuiven in de watch

Compatibel met O.a


- Samsung Gear S2 
- Samsung Gear S4-42mm 
- Samsung Active 
- Samsung Active2-40mm 
- Samsung Active2-44mm 
- Samsung galaxy watch-42mm 
- Samsung Gear sport 
- Amazfit GTS 
- Amazfit GTR-42mm 
- Amazfit Bip Amazfit Bip lite
- HUAWEI watch GT/2/2e 42mm
- Samsung Galaxy Horloge 20 MM 42 MM Versie & Gear S2 classic. 
- Samsung Watch 3 41mm
- Samsung Galaxy active 1/2
- Garmin vivoactive3/Voor vivoactive 3
- Garmin vivomove vivomove HR 
- Samsung Gear Sport/Gear S2 classic
- Moto360 Generatie 2 42mm
- Withings(Nokia) Steel HR 40mm/Suunto 3 Fitness Smart Watc
- Ticwatch 2/Ticwatch 
- Pebble time round large


En alle, 20mm horloges


Hoe is echt leer (Genuine Leather) gemaakt?
Je krijgt geen nep-leer als je echt koopt - je krijgt gewoon niet de top. Eigenlijk betekent dit gewoon dat het geen top graan of vol graan is. Het zou eigenlijk heel veel verschillende dingen kunnen betekenen. Het is opzettelijk vaag.

In veel gevallen is echt leer in feite gespleten leer. Dat betekent dat de onderste (binnenste) lagen van de huid worden verwijderd. De buitenste onderdelen van betere kwaliteit zijn "top grain". De mogelijkheid om meerdere lagen van één huid te nemen, is afhankelijk van de dikte van de huid. Sommige skins, zoals koeien, zijn vaak in staat om in verschillende niveaus te worden gesplitst. Echt leer kan uit de tussenlagen komen - tussen top grain en suede. Dat is in termen van positie in de huid - niet in termen van kwaliteit.

Soms kan echt leer ook worden gemengd met leren restjes en kunstmatige materialen en bindmiddelen.

Kwaliteit
Echt leer is ten minste leer. Van de verschillende mogelijke korrels en sneden staat het onderaan de lijst. Ten opzichte van hoogwaardige leer zoals volnerf en top graan, het is zeker een inferieur product.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close