Close

Wearablebandje

DrPhone LB1 - Lederen Armband - 22mm - Buin - Universeel Echt Leren Horloge bandje – voor o.a voor Galaxy Watch 3 45mm

8720118008447

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 16,49

Meer informatie

【Perfect Fit】De 22mm horlogeband lederen band werkt onder andere met Samsung Galaxy horloge SM-R800 / SM-R805 Smart horloge 46mm, perfect compatibel met de Samsung Galaxy Gear S3 Classic / Gear S3 Frontier Smart watch. De 22mm lederen banden zijn ontworpen voor een polsomtrek van: .7.0 ~ 11.1 inch.

【Hoge kwaliteit】Genuine Leather lederen draagriem met roestvrij metalen gesp voor Galaxy horloge (46 mm) horloge, gebouwd in elk detail door superieur vakmanschap.prefect, pas de lengte eenvoudig aan. Metalen onderdelen gemaakt van hypoallergeen nikkelvrij roestvrij staal.

【Eenvoudig te installeren】 Geen gereedschap nodig. Super eenvoudig te installeren. U dient enkel de slots in te schuiven in de watch

Hoe is echt leer (Genuine Leather) gemaakt?
Je krijgt geen nep-leer als je echt koopt - je krijgt gewoon niet de top. Eigenlijk betekent dit gewoon dat het geen top graan of vol graan is. Het zou eigenlijk heel veel verschillende dingen kunnen betekenen. Het is opzettelijk vaag.

In veel gevallen is echt leer in feite gespleten leer. Dat betekent dat de onderste (binnenste) lagen van de huid worden verwijderd. De buitenste onderdelen van betere kwaliteit zijn "top grain". De mogelijkheid om meerdere lagen van één huid te nemen, is afhankelijk van de dikte van de huid. Sommige skins, zoals koeien, zijn vaak in staat om in verschillende niveaus te worden gesplitst. Echt leer kan uit de tussenlagen komen - tussen top grain en suede. Dat is in termen van positie in de huid - niet in termen van kwaliteit.

Soms kan echt leer ook worden gemengd met leren restjes en kunstmatige materialen en bindmiddelen.

Kwaliteit
Echt leer is ten minste leer. Van de verschillende mogelijke korrels en sneden staat het onderaan de lijst. Ten opzichte van hoogwaardige leer zoals volnerf en top graan, het is zeker een inferieur product.

geschikt voor o.a.
- Samsung Galaxy watch 3 45mm
- Amazfit Stratos 2 2s
- Amazfit GTR 47mm
- Samsung Galaxy Watch 46mm
- Samsung Galaxy S3
- Huawei Watch GT/2/2e 46mm

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close