DrPhone BikeShield ConnectGuard – Draadloze Fiets Alarm Met Afstandbediening – IP55 Waterdicht – SOS-Functie

  DrPhone BikeShield ConnectGuard – Draadloze Fiets Alarm Met Afstandbediening – IP55 Waterdicht – SOS-Functie

  € 34,95
  Inclusief belasting
  Features
  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  Beveilig uw fiets als nooit tevoren met de DrPhone BikeShield ConnectGuard - het ultieme draadloze fietsalarm met afstandsbediening.

  Met een IP55 waterdichte constructie is de c ontworpen om de elementen te weerstaan en uw fiets te beschermen, ongeacht het weer. Met een indrukwekkend bereik van maximaal 20 meter stelt de afstandsbediening u in staat om het alarm gemakkelijk te activeren en deactiveren, allemaal vanuit het comfort van uw handpalm.

  Met een oorverdovend alarmgeluid van 113 decibel schrikt de ConnectGuard onmiddellijk potentiële dieven af en waarschuwt omstanders voor verdachte activiteiten. Uw fiets blijft veilig, waar u ook bent.

  Dankzij de 7 aanpasbare aanraakgevoeligheidsinstellingen kunt u het alarm aanpassen aan uw behoeften en omgeving, waardoor valse alarmen worden verminderd terwijl de effectiviteit behouden blijft.

  Niet alleen voor fietsen! De ConnectGuard kan ook worden gebruikt voor andere voertuigen die uw bescherming verdienen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor al uw beveiligingsbehoeften.

  Bovendien is er een ingebouwde SOS-functie die in noodsituaties gemoedsrust biedt. Met één druk op de knop wordt een waarschuwing verzonden naar uw geselecteerde contactpersonen, zodat hulp snel onderweg is.

  Kies voor gemoedsrust en bescherming met de DrPhone BikeShield ConnectGuard. Uw fiets verdient de beste beveiliging, en met dit geavanceerde draadloze fietsalarm krijgt u precies dat.

  Specificaties:

  - Merk: DrPhone

  - Model: BikeShield ConnectGuard

  - Kleur: Zwart

  - 4. Draadloos bereik: 10-20 meter

  - 5. Werkomgeving temperatuur: -20 ~ 60 graden, werkomgeving: <80%

  - 6. Opslagtemperatuur: -30 ~ 70 graden

  8720118024973
  10 Items
  Nieuw