Close

GPS Tracker

DrPhone ALTD1 - Key Tracker - Alarm - tracker - Bluetooth 4.0 - tracer - Locator - Mobile App - Roze

8720118469613

Nieuw

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 8,22

Meer informatie

De ALTD1 kun je gebruiken met bluetooth 4.0 via je mobile telefoon, je moet eerst een mobile app hebben om het product te gebruiken deze app zijn naam is iTracing en is volledig gratis.

De GPS Tracker is effectief in een 25meter radius. als het apparaat wat getrackt wordt de 25 meter verlaat dan gaat het alarm van de ALTD1 en het apparaat af. Ook kan die op 8 apparaten te gelijke tijd gebruikt worden. Dit is erg handig izodat je je spullen niet kwijt raakt of dat ze niet gestolen worden.

Het product is op een draagbaar formaat gemaakt zodat je het makkelijk op je kunt dragen. Ook als de ALTD1 buiten de 25meter komt gaat er een alarm af op je telefoon en ook andersom.

Geschikt voor:

Portemonnee, auto, kind, huisdieren, tassen of andere waardevolle bezittingen.

Kenmerken:

-iTracing die je telefoon en de tracker elkaar laten tracken.

- werkt op 8 apparaten te gelijkentijd.

- het alarm zorgt dat je jou spullen bij je houd en niet kwijtraakt.

- de tracker is gemaakt op een draagbare voormaat om te zorgen dat het gemakkelijk is voor je om op je te dragen en mee te nemen waar je ook naartoe gaat.

- Je kunt met de app je auto’s locatie vinden en ook laat het zien met een ping op een kaart waar je verloren spullen zijn.

Specificaties:

Groote: 5.2x3.1x1.1cm

Draadloos: bluetooth 4.0

Batterijduur: 1 jaar

App naam: iTracing (gratis)

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

7 andere producten in dezelfde categorie

Close