DrPhone HoloVisionX Ultra3 – 3D WiFi Hologram Projector Met 4 Bladen – Mobiele App – 1184 LED - Wifi LED Projector – 100x100CM

€ 599,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone HoloVisionX Ultra3 – 3D WiFi Hologram Projector Met 4 Bladen – Mobiele App – 1184 LED - Wifi LED Projector – 100x100CM – HD Hologram - Zwart

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Tags: no tags

Stap binnen in de toekomst van visuele presentatie met de HoloTech 3D hologram! Deze geavanceerde holografische ventilator met maar liefst 1184 LED's biedt een breed scala aan functies en toepassingen om uw boodschap tot leven te brengen:

Hoge transmissiesnelheid: Met ondersteuning voor zowel mobiele App-upload als micro sd kaartoverdracht, biedt de 3D holografische ventilator een snelle en efficiënte manier om content te delen. De APP-overdrachtssnelheid is snel, waardoor het upgraden van systemen en programma's moeiteloos verloopt.

4 Bladen:
Deze projector komt met 4 bladen. De bladen moeten goed worden geïnstalleerd, A hoort bij A. B hoort bij B. Bij verkeerd plaatsing schieten de bladen los. Dit is eigen risico en bij schade vervalt de retour.

Per Blad: 50CM X 2 = 100CM

Software compatibiliteit: Onze APP is geschikt voor zowel Apple als Android apparaten en ondersteunt een breed scala aan formaten zoals MP4, AVI, RMVB, MKV, JPE en PNG, die eenvoudig kunnen worden geconverteerd naar BIN-formaat.

Controle via app: Beheer je hologramervaring eenvoudig via de mobiele app. Pas instellingen aan, kies je favoriete hologramfiguren en geniet van een ongekende controle over je visuele weergave.

App naam: SpinDisplay via appstore en playstore.

Let op: De bestanden en afbeeldingen moeten zelf erop gezet worden. De app heeft een aantal gratis bestanden maar voor de rest moet je dit wel zelf regelen.

Bluetooth Audio-ondersteuning: Breng uw holografische beelden tot leven met ondersteuning voor audio-apparaten. Hoogwaardige 3D-holografische beelden met geluid kunnen de aandacht van klanten verlengen en de betrokkenheid vergroten. Denk hierbij aan een bluetooth speaker die je kunt aansluiten via een bluetooth audio output.

Breed scala aan toepassingen: Of het nu gaat om het dynamisch presenteren van grondstoffen of het gedetailleerd weergeven van productkenmerken, de HoloTech 3D hologram is ideaal voor informatie-prompts en producttoepassingen.

Kenmerken:
- 1184LED's
- 1184 * 1184 resolutie
- 4 Bladen 
- Verbinden via mobiele app SpinDisplay
- Uploaden via telefoon, computer en MicroSD-kaart
- Opslag inbegrepen ( 8GB MicroSD )

Specificaties:
- Merk: DrPhone
- F100
- Kleur: Zwart
- Resolutie: 1184 * 1184
- Afbeeldingsgrootte: 100*100cm
- Ondersteunde formaten: MP4 / MPEG/AVI/ JPG
- Kijkhoek: 170 °
- Lichtbron: LED-highlight RGB
- Signaal: WIFI-app, Micro SD-kaart
- Productafmetingen: 100*100*9cm
- Aantal lamp kralen 1184
- Nominaal vermogen 120W(24V5A)
- Uitgangsspanning 24V5A
- Wattage: 120W
- Opslag : 8GB ( MicroSD inbegrepen )
- Synchronisatie van splitsingen: JA
- Ondersteunde besturingssystemen: iOS / Android / Computer Win 7/8/10/11
- Systeem veiligheid: JA
- Getimed spelen: JA
- Real-time projectie: JA
- OTA Upgrade: JA
- Afstandbediening: Ja
- Bluetooth audio output: Ja

Opmerkingen:
1. Om letsel te voorkomen, installeer je het product in een positie die niet met de hand kan worden aangeraakt, of je kunt een beschermhoes kiezen om de persoonlijke veiligheid te garanderen.
2. Dit product is een elektronisch product, let op water- en stofdicht. Voor gebruik buitenshuis dien je een beschermhoes te voorzien.
3. Niet-professionals, demonteer dit product niet om schade of persoonlijk letsel te voorkomen.
4. De normale werktemperatuur van de reclamemachine is -20-60. Als de omgevingstemperatuur te laag of te hoog is, gebruik deze machine dan met voorzichtigheid.
5. Gebruik of bewaar de machine niet in een hoge temperatuur, hoge druk, sterk magnetisch veld, veel stof en een vochtige omgeving.
6. Dit is niet geschikt voor kinderen.

 

8720118938997
10 Items