DrPhone Smart Sensor V2 Autohouder- Draadloze Qi Oplader – Infrarood - 360 graden rotatie + DrPhone QC 3.0 Adapter - Zilver

€ 39,95
Inclusief belasting

DrPhone Smart Sensor V2 Autohouder- Draadloze Oplader – Infrarood - 360 graden rotatie + DrPhone QC 3.0 Adapter - Zilver

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Snel opladen van 10W, met hoge oplaadefficiëntie, Qi draadloos snel opladen levert sneller opladen dan de meeste draadloze autoladerhouders op de markt.

Draadloze Qi-technologie voor snel opladen: deze draadloze autolader ondersteunt alle Qi-standaard draadloze mobiele telefoons. Met de 4e generatie van de geïntegreerde versie van de onafhankelijke grote spoel en een uitgebreide beveiligingschip, beschikt deze over temperatuurregeling, overstroombeveiliging en kortsluitbeveiliging. Trouwens, uitgerust met 9V / 5V Dual-mode opladen, werken snelladers met een vaste frequentie van 10 W. (Aanbevolen om QC 3.0 Autolaad te gebruiken om snel 7,5 W / 10 W op te laden) + deze krijgt u van ons ook erbij!

Extreem stille modus onderweg: niemand wil worden afgeleid door geluiden tijdens het reizen of rijden, en deze draadloze autolader kan u een rustige en comfortabele reis bezorgen. Geruisloze stappenmotor, grijpt de telefoon sterk vast, hoewel de weg hobbelig en moeilijk is, maakt deze geen geluid en is het veilig en stabiel om uw telefoon vast te houden om te voorkomen dat deze uitglijdt. Behaalt een stille opening en sluiting onder 10 decibel. Elk van onze ontwerpen is ontworpen om u een bevredigende reis te bezorgen.

Air Vent telefoonhouder Mount: Vergeleken met voorruit of dashboard mount, is de ventilatieopening veel gemakkelijker voor u om de telefoon in de auto te bereiken en veroorzaakt minder afleiding tijdens het rijden. Geen gereedschap nodig.

COMPATIBILITEIT: Werkt met de meeste smartphones, ongeacht de grootte of vorm. Draadloos opladen alleen voor Qi-compatibele en snellaadapparaten.

Kenmerken:

-Infrarood Auto-sensing en bediening met één hand

-Werkt met de meeste smartphones, ongeacht de grootte of vorm. Draadloos opladen alleen voor Qi-compatibele en snellaadapparaten.

-360 graden rotatie, kan worden aangepast aan uw behoeften

-Anti-kras & antislip rubberen basis padding voor een veilige en veilige grip, voor een zorgeloos reizen. Siliconen pad ontwerp, beschermt de telefoon.

 

8720118007686
15 Items
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.