Close

Smartphone / Tablet / Laptop Houders

Bekeken producten

DrPhone TH6 Smartphone Auto Houder - 360 Graden Achteruitkijkspiegel of Stoelbeugel Bevestiging - Geschikt voor 4 t/m 6.8 inch

8720118060360

Nieuw

DrPhone TH6 Smartphone Auto Houder - 360 Graden Achteruitkijkspiegel of Stoelbeugel Bevestiging - Geschikt voor 4 t/m 6.8 inch – Universeel 

Meer details

€ 10,70

Meer informatie

Instelbare hoek: De autotelefoonhouder kan 360 ° draaien, om aan de behoeften van verschillende zichtlijnen te voldoen; Ondertussen ondersteunt het ook horizontale en verticale schermomschakeling, de navigatiehoek kan worden aangepas.

Praktische houder: de houder voor de autotelefoon heeft een verborgen ontwerp, wanneer je hem gebruikt, trekt je de houder gewoon uit de achteruitkijkspiegel; Indien niet nodig, kun je de houder met een lichte druk achter de achteruitkijkspiegel verbergen. Hierdoor kan je je zich niet storen en je rijveiligheid niet beïnvloeden.

Met één hand te bedienen: met deze beugel kan de smartphones , GPS of andere apparaten op de achteruitkijkspiegel worden gemonteerd, handig om het scherm met één hand aan te raken tijdens het rijden, en je kunt de navigatieroute alleen met één hand aanpassen om de rijveiligheid te garanderen.

Verstelbare lengte: de standaard kan worden verlengd tot 10 cm en de veergesp kan worden verlengd tot 9 cm, wat van toepassing is op verschillende soorten mobiele telefoons, je kunt deze aanpassen aan je  behoeften.

Installatiemethoden: naast de achteruitkijkspiegel kun je deze ook op de beugels van je stoel installeren, wat handig is voor passagiers om de saaie reistijd te passeren.

 Kenmerken:

- Instelbare hoek
- Te bevestigen op een achteruitkijkspiegel & stoelbeugel
- Met één hand te bedienen
- Verstelbare lengte

Specificaties:

Materiaal: ABS
Netto Gewicht: Ongeveer 70g
Toepasselijk inch: 4 tot 6.8 inch
Aanpasbaar lengte van standaard: Tot 10CM
Veergesp: uitrekbaar tot 9CM
Afmetingen:  Normale stand 18x6.5XM & Uitgerekte stand 21x6.5CM

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close