Close

Kabel & Lader

Bekeken producten

DrPhone Gold Label - Gevlochten Oplaadkabel - Micro USB - Optimaal Accuduur - Voor Apparaten met Micro USB

8720118010013

Nieuw

DrPhone Gold Label - Gevlochten Oplaadkabel - Micro USB - Optimaal Accuduur - Voor  Apparaten met Micro USB

Meer details

€ 8,22

Meer informatie

DrPhone Gold Label Series

 

Premium Materialen

 De GOLD label series van DrPhone is uitgerust met een koperen bedrading om efficiënt en snel op te kunnen laden. Een andere hoogwaardig onderdeel van de kabel is TPE. TPE wordt doorgaans veel gebruikt in kabels van merken zoals Samsung en Apple. Je kunt dus met een gerust hart je smartphone of tablet veilig opladen. Daarnaast is de omhulsel van de kabel gevlochten zodat je het talloze keren kunt buigen zonder een knik in de kabel te krijgen.  

 

Smart functie

De GOLD label series van DrPhone zorgt dat je smartphone of tablet altijd de juiste voltage binnenkrijgt. Zo zal de kabel automatisch van stroom veranderen zodra je smartphone of tablet bijna is opgeladen. Hierdoor zul je altijd de juiste voltage binnenkrijgen zodat de accuduur van je smartphone.tablet, koptelefoon of ander apparaat met MICRO usb aansluiting optimaal blijft.

 

Universeel te gebruiken

 De GOLD label series is te gebruiken met elk type adapter, thuislader of autolader. Je kunt de kabel ook rechtstreeks verbinden met de USB poort van je laptop of TV.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close