Close

Kabels

Bekeken producten

DrPhone Xiaomi Huami Amazfit BIP A1608 – USB Oplaadkabel - Charger - Dock – 1 Meter

8720118012642

Nieuw

DrPhone Xiaomi Huami Amazfit BIP A1608 – USB Oplaadkabel -  Charger - Dock – 1 Meter

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 11,53

Meer informatie

Compatibel met: Xiaomi Huami Amazfit BIP A1608- Gegevenssynchronisatie is niet beschikbaar

VRIENDELIJK STRAK VERBINDINGSONTWERP - Deze oplaadkabel in marker is niet los voor uw smartwatch - ze zijn stevig, vallen niet uit. Daarom hebben we gekozen voor een strak aansluitingsontwerp, wat helpt om de oplader op zijn plaats te houden voor betrouwbaar opladen.

SNELLE CHARGE & STABIELE PRESTATIES - Onze oplaadkabel kan worden aangesloten op een USB-stroombron op pc, laptop, notebook, omdat deze oplaadmethode u een hoge efficiëntie en een stabiele oplaadervaring kan bieden.

OVERSPANNING & OVERSTROOMBESCHERMING - Onze oplaadkabel biedt een snelle en stabiele laadsnelheid. Ze zijn gemaakt van overspannings- en overstroombeveiliging en beschermen uw smartwatch tegen beschadiging tijdens het opladen.

Product Parameters:

1. kleur: zwart

2. Materiaal: plastic

3. Opladen Output: 5V / 300mA

4. Input: 5V/1A

4.Length: ongeveer 1 m


Om beter beschermen uw armband, is het aanbevolen dat:

1. Charging tijd is beter binnen 80 minuten

2. Wacht niet tot de lader volledig is geladen. Haal het bij 90 procent eruit zodat uw batterij altijd goed blijft. Als u het laat staan en het laadt na de 100 procent dan zorgt dit ervoor dat de batterij op den duur steeds minder wordt.

3. Het is aanbevolen om de laptop USB-interface op de computer op te laden omdat de spanning stabieler is. Opmerking: Voor de levensduur van uw batterij, adviseren we u niet via een adapter op te laden wat meer dan 1A is.  

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close