Close

Telefoniekabel

Bekeken producten

DrPhone ECHO2 -3 in 1 USB-C naar USB-C/Lightning/Micro USB Magnetische Nylon Gevlochten Kabel - 60W 20V 3A – 480 Mbps

8720118263839

Nieuw

DrPhone EL1 3 in 1 USB C naar USB C/Lightning/Micro USB Magnetische Nylon Gevlochten Kabel - 60W 20V 3A – 480 Mbps – QC4.0/3.0 – 1 meter – Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 16,49

Meer informatie

60W High Power Delivery:De 3A 60W PD-technologie tilt de laadsnelheid naar een hoger niveau. Met de snellaadfunctie kan iPad Pro 2019 in 2.5 uur volledig worden opgeladen van 0 naar 100%.

Duurzaam USB C-oplaadsnoer & sterke magneet: De kabel is gemaakt van premium anti-oxidatie zwarte legering met duurzame nylon gevlochten materiaal. Daarnaast is het gemaakt voor flexibiliteit en waarbij er geen knopen ontstaan. Het heeft daarnaast ook een sterke magneet, die het goed vast kan houden.

Handig in gebruik: De EL1 is erg handig door de magnetische werking. Je kan het bijvoorbeeld makkelijk gebruiken in de auto als je snacht moeite heb om de oplaadpoort te vinden. Met deze slimme magnetische werking hoef je de kabel alleen tegen de magneet bitje te houden en deze zal automatisch absorberen en beginnen met laden.

LED licht: Met de handige LED licht zie je gelijk waar je kabel is in de nacht en hoef je het niet te zoeken. Het geeft een mooie LED licht weer. Let op dat deze LED licht aan blijft tijdens het laden.

Brede compatibiliteit
: Deze kabel ondersteunt de meeste snellaadprotocollen op de markt. Hij kan alle USB-C /lightning & micro telefoons, tablets, laptops, zelfs de nieuwste MacBook Pro/Air, iPad Pro en Nintendo Switch opladen.

Dataoverdracht: De kabel ondersteunt dataoverdracht met een maximale snelheid van 480 Mbps. Hierdoor kun je razendsnel data zoals documenten, foto's of video's overzetten.

De bitjes: De EL1 heeft 3 bitjes. Elke bitje heeft een andere kracht en stroomborn. Zie hieronder:

USB C bitje: 60W
Micro USB btje : 18W
Lightining bitje :  20W

Kenmerken:
- Geschikt voor Power Delivery USB-C snel laden
- Gemaakt van flexibel, stevig, hoogwaardig en anti-breek gevlochten nylon
- Veilig, snel en intelligent opladen
- Geschikt voor Qualcom 4.0/3.0 opladen
- Met LED licht
- Sterke Magneet
- Te gebruiken met Lightning /USB C & Micro USB  ( 3 in 1 )

Specificaties:
- Kleur: Zwart/Grijs
- Lengthe: 1 Meter
- Materiaal kabel: Nylon Gevlochten
- Materiaal : TPE + Aluminium legering
- Maximale stroom: 3A
- Kracht: 60W
- Dataoverdracht snelheid: 480Mbps
- Type connector: USB C naar USB C / USB C naar Lightning / USB C naar Micro USB

Opmerking1: dit is een kabel voor gegevensoverdracht en opladen en ondersteunt geen video-uitvoer.

Opmerking2:Om de juiste snelheid en beste resultaat te krijgen moet je kabels deze specificaties ook ondersteunen, anders haal je niet het gewenst resultaat. Je hebt voor de USB C poort een USB C naar USB C nodig. Hieronder een voorbeeld:

Bijv. Om een laptop te laden heb je een USB C naar USB C nodig met minimaal 100W aan vermogen die Power delivery ondersteunt) Dit is een klein voorbeeld. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste kabel voor de juiste apparaat en de juiste vermogen. Dit geldt ook voor de alle andere poorten.

Opmerking3: Dit is een USB-C naar USB-C 2.0-kabel, dubbele Type-C-poorten beschikbaar aan beide uiteinden, dus je hebt een USB C-wandoplader nodig om je apparaat op te laden.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close