Close

Draadloos Laden

DrPhone CM15 - Draadloze Auto Oplader - 15W MagSafe Lader - iPhone 12 / 12 Pro / Max - DrPhone® Invisible Pro Autolader

8720118422779

Nieuw

€ 37,15

Meer informatie

De DrPhone CM15 Draadloze auto lader beschikt over een magnetische laadfunctie waarmee je de nieuwe iPhone snel en veilig kunt opladen. Plaats de lader rechtstreeks in je ventilatiehouder en de USB kabel in de sigarettenplug. De iPhone zal automatisch klikken aan de lader en beginnen met opladen. 

1. De magnetische polen zijn gemonteerd en geregeld om een bepaalde interval te vormen. Er is een gesloten magnetische veld dat zal niet interfereren met mobiele navigatie/signaal draadloze signalen.

2. De DrPhone CM15 twee-in-een ontwerp combineert een snelle draadloze oplader en een auto telefoon houder in 1 stabiele product. Het is een betrouwbare en veilige mobiele telefoon houder en een inductieve laadstation.

3. De DrPhone CM15 heeft een verbeterde ventilatie clip met ventilatie haak en het heeft ook een handvat vergrendeling ring voor extra stabiliteit zodat de iPhone niet valt tijdens een drempel

Specificaties:

Materiaal: aluminium + ABS
Ingangsspanning: 9V / 5V (V)
Uitgangsspanning: 9 (V)
Uitgangsstroom: 2000 (mA)
Werktemperatuur: -20-45 ()

Power: gewone mobiele telefoon 15W / 10W / 7.5W / 5W
Output interface: TYPE-C
Toepasselijk opladen bereik: alle mobiele telefoons die draadloos opladen ondersteunen

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close