Close

Laders

Bekeken producten

DrPhone HALO7C -18W Qualcom 3.0 Quick Charge Thuislader - USB-C input - Snel Lader met Intelligente LED indicator – Wit

8720118663998

Nieuw

DrPhone HALO7 -18W Qualcom 3.0 Quick Charge Thuislader - USB-C input - Snel Lader met Intelligente LED indicator – Wit

Meer details

€ 14,01

Meer informatie

DrPhone HALO7 Series - Fast Charge Lader met Usb-C

Met de nieuwste thuislader van DrPhone laadt je vanaf nu gemakkelijk je smartphone of tablet op met hoge snelheid. De HALO7 Fast Charge oplader laadt al je apparaten op de meest efficiënte manier op, zonder compromis.

Snel laadtechnologie: garandeert de snelst mogelijke lading voor elke smartphone of tablet, dankzij de Quick Charge Qualcom 3.0.
Uit onderzoek is gebleken dat het gebruiken van de Qualcomm 3.0 de snelheid van de lader met 50% kan verhogen en 1 uur kan besparen.

Superieure compatibiliteit: achterwaarts compatibel met alle versies van Qualcomm Quick Charge-technologie (1.0, 2.0 & 3.0). Laadt ook niet-snel laadapparaten op tot maximaal 2,4 A.

Veiligheid voorop: DrPhone® HALO Oplaad technologie biedt bescherming aan tegen uw smartphone,tablet etc. D

De DrPhone Thuislader biedt onder andere bescherming tegen:

- Bescherming tegen oververhitting
- Stroombeveiliging.
- Overstroombeveiliging.
- Over-ontlading bescherming.

Daarnaast is de thuislader ook gemaakt van brandvertragend materiaal. Brandbeveiliging ontwerp voor veiligheid en beveiliging. Hoge temperatuur weerstand en kan tegen stoten en vallen. Als de lader valt hoeft u niet bang te zijn dat het stopt met functioneren.

Intelligente LED indicator

De thuislader heeft een intelligente LED indicator. Dit wil zeggen dat de lader aangeeft wanneer uw apparaat op normale laadmodus staat (blauw LED) en wanneer uw apparaat op snel laad modus staat (Fast charging) (Groene LED)

De thuislader bevat ook een USB-C poort die een snellaad functie heeft waarmee je je telefoon binnen 1 uur al vol kan hebben.

Specificaties:

Input: 100-240V 50/60Hz
Output: DC 4.5V5A/9V2A/12V/1.5A
(VOOC,SVP,QC2.&3.0,FCP,AFC)

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close