DrPhone HALOM1 - 18W snellader + Metalen USB-C Kabel - Anti-knik - LED indicator - 1 Meter - Zwart

  DrPhone HALOM1 - 18W snellader + Metalen USB-C Kabel - Anti-knik - LED indicator - 1 Meter - Zwart

  € 19,95
  Inclusief belasting
  Features

  DrPhone HALOM1 - 18W snellader + Metalen USB-C Kabel - Anti-knik - LED indicator - 1 Meter - Zwart

  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  DrPhone HALO7 Series - Fast Charge Lader met Usb-C

  Met de nieuwste thuislader van DrPhone laadt je vanaf nu gemakkelijk je smartphone of tablet op met hoge snelheid. De HALO7 Fast Charge oplader laadt al je apparaten op de meest efficiënte manier op, zonder compromis.

  Snel laadtechnologie: garandeert de snelst mogelijke lading voor elke smartphone of tablet, dankzij de Quick Charge Qualcom 3.0.
  Uit onderzoek is gebleken dat het gebruiken van de Qualcomm 3.0 de snelheid van de lader met 50% kan verhogen en 1 uur kan besparen.

  Superieure compatibiliteit: achterwaarts compatibel met alle versies van Qualcomm Quick Charge-technologie (1.0, 2.0 & 3.0). Laadt ook niet-snel laadapparaten op tot maximaal 2,4 A.

  Veiligheid voorop: DrPhone® HALO Oplaad technologie biedt bescherming aan tegen uw smartphone,tablet etc. D

  De DrPhone Thuislader biedt onder andere bescherming tegen:

  - Bescherming tegen oververhitting
  - Stroombeveiliging.
  - Overstroombeveiliging.
  - Over-ontlading bescherming.

  Daarnaast is de thuislader ook gemaakt van brandvertragend materiaal. Brandbeveiliging ontwerp voor veiligheid en beveiliging. Hoge temperatuur weerstand en kan tegen stoten en vallen. Als de lader valt hoeft u niet bang te zijn dat het stopt met functioneren.

  Intelligente LED indicator

  De thuislader heeft een intelligente LED indicator. Dit wil zeggen dat de lader aangeeft wanneer uw apparaat op normale laadmodus staat (blauw LED) en wanneer uw apparaat op snel laad modus staat (Fast charging) (Groene LED)

  De thuislader bevat ook een USB-C poort die een snellaad functie heeft waarmee je je telefoon binnen 1 uur al vol kan hebben.

  Specificaties:

  Input: 100-240V 50/60Hz
  Output: DC 4.5V5A/9V2A/12V/1.5A
  (VOOC,SVP,QC2.&3.0,FCP,AFC)

  ONGEËVENAARDE STERKTE & LANG LEVEN
  De normale kabels beginnen vaak na een lange tijd af te rafelen of uit elkaar te vallen na gebruik. De DrPhone Zinc kabel wordt geleverd met een stevige zinklegering Connector & een zeer sterke maar toch volledig flexibele en duurzame roestvrijstalen manteldraad - een ontwerp dat niet zou desintegreren, zelfs onder extreme omstandigheden zoals slecht weer, ruwe handling, etc.

  Het gebruik van zuivere koperen draadkern maakt het echter mogelijk om op 2.4A stroom in onze kabel te werken en stelt u dus in staat om uw apparaten op te laden met marginaal hogere snelheden, de kabel kan 1.5 x sneller laden dan normale kabels. waardoor de oplaadtijd sneller is dan normale kabels die max 2A aankunnen.

  Het metalen gevlochten ontwerp heeft een zware constructie en is bijna onbreekbaar met versterkte kwaliteit die ervoor zorgt dat de kabel langer meegaat, niet in de knoop raakt en erg sterk aanvoelt.

  STIJLVOL ONTWERP MET STRAIN-RELIEF COLLARS - Deze ongelooflijke sterke kabel heeft een slank en slank metalen ontwerp dat er chic uitziet in vergelijking met plastic, rubber of nylon kabels. Bovendien zorgen de innovatieve trekontlastende kragen ervoor dat zelfs als u het 1000 keer plaatst of uittrekt of buigt, de kraag en de kabelverbinding niet het minste rafelen krijgen. Deze unieke kenmerken maken het de ultieme kabel die u in bezit moet hebben.

  Aantal kenmerken op een rij:
  - Anti- Roest
  - Anti-Bite ( dit wil zeggen dat het niet af te bijten is. Kabels kunnen namelijk loslaten aan de verbindingsstukken van de kabels. Deze kabel laat niet los.
  - Anti-knik . De DrPhone ZINC versie kabels heeft een aluminium behuizing en is gemaakt om knik in de kabel te voorkomen.
  - Langere levensduur
  - Bijna onbreekbaar

  8720118327852
  10 Items
  Nieuw