Close

Powerbanks / Accu's

Bekeken producten

DrPhone BCI2 Externe Batterijhoes – 5200mAh - Geschikt voor iOS iPhone X/XS - Powerbank – Rosegold

8720118263891

Nieuw

DrPhone BCI2 Externe Batterijhoes – 5200mAh - Geschikt voor iOS iPhone X/XS - Powerbank – Rosegold

Meer details

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 28,88

Meer informatie

Geschikt voor: Deze batterijhouder is alleen voor iPhone X/XS. Met Ingebouwde 5200 mAh Li-polymeer verlengde batterij, voegt effectief stroom toe aan je iPhone X/XS. De beste keuze voor tijdens het reizen en werken en als je even zonder batterij zit.

5200mAh batterijhoes voor je iOSSmartphone: De oplaad case heeft een ingebouwde capaciteit van 5200mAh, waardoor de stroomvoorziening van je telefoon effectief wordt uitgebreid. Dankzij het slanke en draagbare ontwerp kun je je X/XS batterijhouder in je zak of handtas stoppen. Voorzie je telefoon altijd en overal van stroom.

Smart LED-indicator: Met de slimme LED-indicator kun je eenvoudig de kracht van de batterijhouder van je smartphone volgen. De 4 LED-lampjes op de achterkant geven het verbruik van de oplader aan. (0-25%-50%-75%-100%). Druk voor 3 sec op de aan/uit-knop om te activeren.

Hoe te gebruiken: De powerbank is voorzien van 2 klemmen aan de zijkant. Dit zorgt ervoor dat je je batterij hoes niet uit elkaar hoeft te halen om het erin te zetten. Schijf je smartphone vanaf de bovenkant in de twee klemmen en schijf het vervolgens naar beneden om het in de lightning poort te zetten.

Let op: Volg de instructies die je meekrijgt in de verpakking over hoe je de powerbank eruit en erin moet doen. Als je het verkeerd eruit haalt dan kan dit zorgen dat je poort stuk kan gaan. Let hier dus extra op.

Kenmerken:
- 5200 mAh
- 2 klemmen
- LED indicator

Specificatie:
- Capaciteit: 5200mAh
- Ingang: 5V/0.8A
- Uitgang: 5V/0.8A
- Kleur : Rosegold
- Compatibiliteit: alleen geschikt voor iPhone X/XS
GEEN ondersteuning voor Qi draadloos opladen, bedrade headset, CarPlay, data transmissie, Apple pay.

Houd er rekening mee dat:
-Plaats deze batterijhouder niet in een vochtige omgeving of in de buurt van de warmtebron.
-Deze batterijhouder is niet automatisch, hij wordt handmatig geactiveerd. Houd de aan / uit-knop aan de achterkant 3 seconden ingedrukt om te beginnen met opladen.

Hoe de batterijhouder op te laden:
1.Sluit je oplaadkabel (niet meegeleverd) aan op de invoerinterface van de batterijhouder en sluit de kabel vervolgens aan op een opladeradapter.

LET OP: Laadt deze niet met een snellader of een lader die boven de 1A is. De input van deze case is 0.8A. Overschrijdt dit niet want dit zorgt ervoor dat de batterij duur van de powerbank achteruit gaat en uiteindelijk niet meer zal werken. We adviseren je dus om altijd de USB poorten van een computer, TV of een thuislader te gebruiken met een maximale ampere van 1A.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close