Close

Powerbanks / Accu's

Bekeken producten

DrPhone PSO2 Zonne-energie Solar Powerbank 20000mA met Multifuntionele Zaklamp & Draadloze Qi Lader – Universeel – Zwart/Groen

8720118938638

Nieuw

DrPhone PSO2 Zonne-energie Solar Powerbank 20000mA met Multifuntionele Zaklamp & Draadloze Qi Lader - 2x USB & USB C Input & 2X Input (Micro USB & USC C) – Universeel – Zwart/Groen

Meer details

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 45,41

Meer informatie

Zonne-energie lader Solar: het zonnepaneel op de powerbank kan de hele dag zonne-energie verzamelen in direct zonlicht. Houd er rekening mee dat opladen op zonne-energie een extra functie is en neem de optie voor opladen op zonne-energie als back-up oplossing, terwijl andere stroombronnen niet beschikbaar zijn. De zonne-oplaadfunctie is mogelijk niet efficiënt genoeg op bewolkte dagen, regenachtige dagen en op een zwakke zondag. Zorg ervoor dat de powerbank op zonne-energie volledig is opgeladen voordat je op reis gaat. Dit kan zijn op vakantie, naar je werk toe of thuis zit terwijl er in de buurt geen stopcontact is.

20000 mAh capaciteit: de 20000 mAh powerbank kan een aantal keer een iPhone / Samsung en andere merken opladen met 1 beurt.

Let op:
Dit is alleen ter indicatie. Dit kan in werkelijk minder zijn. Het is getest op basis van alle aanwezige elementen en specifieke situaties. Doordat het een 5V powerbank is duurt het bijna een hele dag voordat de powerbank is opgeladen.

3 uitgangs- en 2 ingangspoorten: de lader op zonne-energie is uitgerust met 3 uitgangspoorten en 2 ingangspoorten, waaronder 1 type C-ingangspoort en 1 micro-ingangspoort ( kunnen niet beide tegelijkertijd gebruikt worden). De powerbank voor elektronische apparaten kunnen tegelijkertijd 3 apparaten opladen. Het is geschikt met de meeste smartphones.

Let op: De powerbank moet volledig opgeladen zijn om gebruik te maken van alle 3 de poorten om tegelijkertijd op te laden

5W Qi Draadloze oplader: Op de achterkant van de powerbank heb je ook een optie waarbij je draadloos kunt opladen. Leg je smartphone erop die de draadloze functie ondersteunen en je telefoon begint spontaan op te laden met een draadoze verbinding. Hou er rekening mee dat het een stabiele oplaadbeurt is en geen snelle. De Qi kan max 5V 1A aan.

3 lichtstanden LED-zaklamp Normale modus / SOS  / Waarschuwings modus: de powerbank op zonne-energie is uitgerust met een LED-zaklamp. 3 standen. Druk tweemaal op de aan en uit knop om de normale modus in te schakelen. Druk vervolgens nog een keer op de knop om over te schakelen naar de waarschuwings modus en druk dan vervolgens nog 1 keer voor de allerlaatste keer om naar de SOS-modus te gaan. Een hebbeding voor tijdens het kamperen, wandelen, lange reizen en noodgevallen thuis.

LED indicatoren tijdens het laden en herkennen van de overgebleven kracht van de Powerbank:

-1 LED-indicator: 1% -25%
-2 LED-indicatoren: 26% -50%
-3 LED-indicatoren: 51% -75%
-4 LED-indicatoren: 76% -100%

De LED-indicator licht op wanneer je de powerbank aan zet via de aan knop aan de zijkant.

IP54 waterdicht en draagbaar ontwerp
: De waterdichtheid is IP54, spatwaterdicht en stofdicht. De schaal van de zonnelader is gemaakt van ABS-materiaal voor milieubescherming, sterk en duurzaam.

Kenmerken:
-20000mAh grote capaciteit
-Opladen via zonne-/USB-kabel
-3 uitgangspoorten & 2 ingangspoorten
-3 stand lichteffect
-LED-indicatoren
-Veilige laadsnelheid

Specificaties:
- Afmetingen: 16.75x8.65X2.1 cm
- Gewicht :357G
- Input Type-C: 5V 3A (MAX)
- Input Micro USB: 5V 2A (MAX)
- Output USB 1 & 2: 5V – 3A ( Max)
- Draadloze input Qi: 5V 1A ( Max)
- Capaciteit 20000 mAh 3.7V
- Zonne-energie: 5V 360Mah
- Volledige oplading: 6 tot 8.5 uur
-
Materiaal: plastic Plastic ABS + Siliconen
- Zaklamp: 0.5W x4

Uitleg over mAh:
Verschil tussen accucapaciteit en de werkelijke capaciteit
1/3de van de capaciteit gaat verloren. De technische onderbouwing is ingewikkeld, maar de regel is simpel: de werkelijke capaciteit van een powerbank is ongeveer 2/3de van de aangegeven capaciteit. De rest verdwijnt tijdens het omvormen van de stroom of gaat tijdens het opladen verloren, met name als hitte. Powerbanks met een batterij van 10.000 mAh of 20.000 of 30.000 mAh hebben dus eigenlijk maar 6.660 mAh of 13.330 mAh of 17500 mAh capaciteit.

Dat powerbanks 2/3de van de gegeven capaciteit hebben, komt grotendeels doordat de stroom moet worden omgevormd. De spanning van de batterij van de powerbank is bijvoorbeeld 3,7 ampère, maar om een smartphone of tablet op te laden moet de powerbank de spanning opvoeren naar 5 ampère. Door het opvoeren van die spanning blijft er van 10.000 mAh bijvoorbeeld maar 7.4000 mAh over, een kwart minder. Dit geldt voor elke powerbank, ongeacht de capaciteit of kwaliteit. Tijdens het laden van de overgebleven energie gaat er nog ongeveer 10 procent verloren tijdens het opladen. Die 7.400 mAh is dan nog maar 7.400 x 0.9 = 6.660 mAh. Veel van die energie gaat verloren als hitte: daarom wordt je smartphone vaak warm tijdens het opladen.

Belangerijke opmerkingen:
1. Laad het de eerste keer goed op voordat je het in gebruik neemt. Lees verder in de opmerkingen in de handleiding waar  waar je je aan moet houden tijdens het laden.
2. Het is niet toegestaan ​​om dit mee te nemen in de auto tijdens een felle zon. Door de hitte die in de auto kan komen kan het de batteri beschadigen.
3.Neem zonne-energie niet als primaire laadbron. Opladen op zonne-energie is bedoeld voor noodgevallen. In het dagelijks leven raden we je ten zeerste aan om hem op te laden via een lader met maximaal 2A.
4. Laad het artikel niet op met snelladers. Dit zorgt ervoor dat de batterijcapaciteit wegneemt of op lange termijn niet meer zal werken. Gebruik altijd de juiste ampere. Bij deze powerbank is de output 5V 2A. Overschrijft deze dus niet!

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close