Close

Powerbanks / Accu's

Bekeken producten

DrPhone PW4 Mini Power Bank 10000mAh – 18W- Qualcom 3.0 - Type C PD ( Power Delivery) Opladen met LED Display Scherm

8720118013823

Nieuw

DrPhone PW4 Mini Power Bank 10000mAh – 18W- Qualcom 3.0 - Type C PD ( Power Delivery) Opladen met LED Display Scherm

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,75

Meer informatie

Ben je veel op reis of onderweg en heb je geen toegang tot een stroombron om je telefoon of tablet op te laden? DrPhone® introduceert de PW4 Power Bank Externe Batterij. De perfecte oplossing om tablet, smartphones en al je andere apparaten veilig en snel op te laden, tevens is deze in super mini formaat. Veel powerbanks zijn groot maar deze is zeer draagbaar en kan overal mee en u kunt het zelfs in uw broekzak steken.

Met 1 USB poort Qualcom 3.0 / USB C PD In & output & Micro ingang input. De Powerbank ondersteunt Qualcom 3.0 , FCP Quick charge en ook Apple 2.4A fast charging. De powerbank heeft een strakke en mooie design. Elke poort ondersteunt een bepaalde ampere maar de meest krachtigste poort is de QC3.0 en PD fast charging. Deze is bijvoorbeeld compatiabel met de iPhone 11 PRO max die u met een lightning naar type c kunt opladen.  Er kunnen 2 apparaten tegelijken tijd opgeladen worden. De powerbank heeft ook alle standaarden om het te vervoeren van de powerbank tijdens vliegen, dit product is dus een echt reis product! Het snel opladen en makkelijk kunnen mee nemen van een oplader wanneer er geen stroompunten in de buurt zijn.De Ideale partner als u onderweg bent.

De Type C poort heeft 2 functies. Het dient als input en als output. Het ondersteunt beide 18W.

De micro poort ondersteunt ook 18W. Deze ondersteunt onder andere qualcom 2.0/ 5V-2A/9V 2A/12V-1.5A

Let op gebruik altijd voor de beste resultaat een Qualcom 3.0 18W Adapter en de kabel die deze functie en kenmerk ondersteunt.

De PW4 heeft een intelligente chip ingebouwd die uw powerbank beschermt tegen onder andere:

- Kortsluiting bescherming

- Overbelasting bescherming

- Voltage bescherming

- Overspanningsbeveiliging

Let op gebruik altijd voor de beste resultaat een Qualcom 3.0 18W Adapter en de kabel die deze functie en kenmerk ondersteunt.

De PW4 heeft een intelligente chip ingebouwd die uw powerbank beschermt tegen onder andere

Houd er rekening mee dat :

Powerbank heeft twee normale capaciteitsnormen, één is de batterijcapaciteit en één is de nominale capaciteit. De 10000mah powerbank, met het label 10000mah / 3.7v kerncapaciteit, wordt geconverteerd naar een nominale capaciteit van 6200mah / 5v. Dit heeft te maken dat de powerbank zelf ook op batterij draait dus ook een capaciteit in beslag neemt.

Specificaties:
Batterij capaciteit: 10000mAh (37wh)
Micro USB-ingang: 5V = 2A 9V = 2A

Type-C USB-ingang: 5V = 2A 9V = 2A

Type-C USB-uitgang: 5V = 3A 9V = 2A 12V = 1,5A

USB-A / B-uitgang: 5V = 3A 9V = 2A 12V = 1,5A
Totale Output = 18W

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close