Close

Powerbanks / Accu's

Bekeken producten

DrPhone Samsung S9 Powerbank – Externe Batterij- 4700 mAh -360º volledige bescherming – Zwart

8720118011034

Nieuw

DrPhone Samsung S9 Powerbank – Externe Batterij- 4700 mAh -360º volledige bescherming  – Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 33,02

Meer informatie

Laad de telefoon en de batterijhouder GELIJKTIJDIG terwijl deze is aangesloten. Met de geïntegreerde aan / uit-schakelaar kunt u de batterijhouder snel in- en uitschakelen. Druk 3 seconden op de aan / uit-knop aan de achterkant van de batterijhouder om het opladen te starten of stoppen.

Slank ontwerp met nauwkeurige uitsparingen. Het is perfect voor reizen en buitenactiviteiten. U hebt ook eenvoudig toegang tot de knoppen en poorten van de telefoon zonder de batterijhouder te verwijderen. Maar u moet de batterijhouder verwijderen als u de telefoon met een computer wilt synchroniseren. Draadloos opladen of Samsung Pay NIET ondersteund.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, unieke en comfortabele voelbare indruk. 360º volledige bescherming. Beschermt de telefoon tegen stoten, krassen en stof. Bescherm het scherm niet. Het is dus beter om een ​​schermbeschermer te installeren.

Ingebouwde 4700 mAh lithium-ionbatterij, hoge efficiëntie en hoge conversie. Voeg 100% extra sap toe voor de Samsung Galaxy S9. Verleng de levensduur van de batterij van uw telefoon aanzienlijk. Ideaal voor lange afstanden en zakenreizen.

LED Power Indicator: shows van externe batterijhouder (25% - 50% - 75% - 100%)

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close