DrPhone HALOXII - 28W Thuislader - USB 3.0 Qualcom 3.0 Quick Charge & 2.1A met indicator licht - Adapter - Snel Lader– Zwart

€ 14,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone HALOXII - 28W Thuislader - USB 3.0 Qualcom 3.0 Quick Charge & 2.1A met indicator licht - Adapter - Snel Lader– Zwart

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Met de HALOXII kun je vanaf nu al je smartphones & tablets veilig en snel opladen. De lader kan onder andere de volgende capiciteiten aan:
- USB 3.0 + QC 3.0 ( Qualcom)
- 2.1A voor stabiel laden

Met de HALOXII thuislader van DrPhone laadt je vanaf nu gemakkelijk je smartphone of tablet op met hoge snelheid op. De HALOXII snel lader laadt al je apparaten op de meest efficiënte manier op, zonder compromis en je kunt er 2 apparaten tegelijkertijd mee opladen.

Bespaar vooral tijd. Je kunt tot wel liefst 40% sneller laden ,dan conventionele opladers zoals de 5W 1A laders ( test uitgevoerd op de iPhone Series met de HALOXI en het verschil met een 5W lader van 0 tot 50%). Uit de test is gebleken dat de lader 3x sneller is dan de 5W adapters.

De lader is CE gecertificeerd en gekeurd voor veilig gebruik. De lader beschikt over verschillende soorten beschermingen. Dit zorgt ervoor dat de lader zich onder controle houdt en ervoor zorgt dat je de adapter veilig kunt gebruikt.

Met een blauwe indicator licht heb je een constante licht die aan staat zodat je weet dat de adapter het doet en in de avonden een licht geeft om de poorten makkelijker te vinden.
 
De HALOXII Thuislader biedt onder andere bescherming tegen:
- Bescherming tegen oververhitting
- Stroombeveiliging.
- Overbelastingsbeveiliging
- Onderbelastingsbeveiliging.
- Over-ontlading bescherming
- Over-temperatuurregeling

Daarnaast heeft het een ingebouwde intelligente beschermingschip die zich automatisch aanpast aan stroom en spanning zonder dat het overladen en overbeladen wordt.

De HALOXII is gemaakt van PC + ABS materiaal.

De adapter is uitermate geschikt voor smartphones & tablets zoals de volgende smartphones en tablets.

De Adapter is uitermate geschikt voor alle smartphones & tablets zoals de Apple , Samsung, Nokia, Huawei, Google, Xiaomi , Sony , Switch , LG etc.

Kenmerken:
- 9V 2.A opladen Laadt sneller op dan de standaard 5W lader.
- 1x Qualcom 3.0 ( Quick Charge)
- 1x 2.1A poort voor stabiel opladen
- LED indicator
- CE gekeurd. Veilig voor gebruik.
- Overbelasting, temperatuurregeling, overspanningsbeveiliging & kortsluitingsbeveiliging
PC + ABS materiaal

Specificaties:
- Power: 28W
- Model: HALOXII
- USB 1 : 5V/3A 9V/2A /12V 1.5A
- USB 2: 5V/2.1A
- Input: AC100-240V 50-60hz 0.5A
- Materiaal: PC + ABS
- Kleur : Zwart

Opmerking:
1.Om de juiste snelheid en beste resultaat te krijgen moet je kabels deze specificaties ook ondersteunen, anders haal je niet het gewenst resultaat.

 

8720118941775
15 Items
Nieuw