DrPhone VoltStream - 12V Laptoplader Voor Surface Pro 3 & 4 – 31W Laptoplader - Zwart

  € 34,95
  Inclusief belasting
  Features
  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  Tags: no tags

  De DrPhone VoltStream 12V laptoplader is de ideale oplossing voor het snel en betrouwbaar opladen van uw Surface Pro 3/4. Ontworpen met een brede compatibiliteit en geavanceerde veiligheidskenmerken, zorgt deze lader ervoor dat uw apparaat altijd klaar is voor gebruik. Of u nu onderweg bent of thuis werkt, met de VoltStream heeft u altijd een betrouwbare stroombron bij de hand.

  Kenmerken:

  Brede Compatibiliteit: De DrPhone VoltStream 12V laptoplader is speciaal ontworpen voor gebruik met Surface Pro 3/4-modellen. Met een stabiele en betrouwbare 12V output zorgt deze lader voor een snelle en efficiënte oplaadervaring.

  Volledige Veiligheidsbescherming: Elke DrPhone VoltStream 12V laptoplader is uitgebreid getest en voorzien van professionele technische inspecties om de veiligheid en prestaties te waarborgen. Met bescherming tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting, kunt u met een gerust hart uw apparaat opladen.

  Duurzame Oplaadkabel: De VoltStream wordt geleverd met een duurzame oplaadkabel die bestand is tegen slijtage en scheuren. Deze kabel zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen de lader en uw apparaat, zodat u altijd probleemloos kunt opladen.

  Compact en Draagbaar: Met zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is de VoltStream ideaal voor onderweg. Of u nu op reis bent of gewoon vanuit huis werkt, deze lader neemt minimale ruimte in beslag en past gemakkelijk in uw tas of koffer.

  Kwaliteitskeuze: De DrPhone VoltStream 12V laptoplader biedt hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Met zijn betrouwbare prestaties en duurzaamheid is dit de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare stroombron voor hun Surface Pro 3/4.

  Waarom Kiezen voor de DrPhone VoltStream?

  - Speciaal ontworpen voor Surface Pro 3/4-modellen.

  - Volledige veiligheidsbescherming voor gemoedsrust.

  - Duurzame oplaadkabel voor langdurig gebruik.

  - Compact en draagbaar ontwerp voor onderweg.

  Bestel Vandaag Nog:

  Zorg ervoor dat uw Surface Pro 3/4 altijd klaar is voor gebruik met de DrPhone VoltStream 12V laptoplader. Bestel nu en geniet van betrouwbare prestaties en snelle oplaadtijden waar u ook bent.

  Opmerking: Deze lader is alleen geschikt voor gebruik met Surface Pro 3/4-modellen en levert een stabiele 12V output.

  8720118726686
  10 Items