Close

Bluetooth Transmitters

Bekeken producten

Drphone AUX03 – Bluetooth Ontvanger - Bluetooth Adapter – Audio TX Transmitter – USB – Bluetooth 5.0 – Aux - Plug And Play

8720118055458

Nieuw

Drphone AUX03 – Bluetooth Ontvanger - Bluetooth Adapter – Audio TX Transmitter – USB – Bluetooth 5.0 – Aux - Plug And Play

Meer details

€ 16,49

Meer informatie

Bluetooth geluidsysteem: Maakt van elke stereo-installatie een Bluetooth-geluidssysteem dat draadloos muziek kan afspelen vanaf je mobiele telefoon, pc, MP3/MP4-speler

Upgraden van apparaten: Update je oude luidsprekers, update je autoradio, start de Bluetooth-functie van de telefoon en zoek vervolgens naar Bluetooth-apparaten.

USB poort via AUX verbinding: De USB zorgt voor continue en betrouwbare stroomvoorziening. Let op deze moet je altijd inpluggen als je het combineert met je aux zodat de adapter stroom krijgt.

Bereik: Tot 10 m transmissiebereik, geniet altijd en overal van muziek zonder kabelverbinding.

Kwaliteit: Fantastische geluidskwaliteit en eenvoudig te koppelen en te verbinden.

USB Bluetooth-transmissiemodus installatie:

1: USB is direct aangesloten op de USB-interface van de computer wanneer de adapter wordt gebruikt, het blauwe lampje knippert, zet de Bluetooth-headset of Bluetooth-luidspreker aan, voer de koppelingsstatus in, de Bluetooth-zender zoekt automatisch naar de verbinding en het blauwe lampje blijft branden nadat de verbinding tot stand is gebracht.

2: Voor gebruik op een tv, sluit de USB aan op een 5V aangedreven USB lader, sluit de audiokabel aan op de audiopoort van de tv, zet de tv op de hoofdtelefoonuitgang, het rode lampje zal knipperen, zet vervolgens de Bluetooth-headset of Bluetooth-luidspreker aan en zet het in pairing modus. De Bluetooth zender zoekt automatisch naar de verbinding en zodra de verbinding is gemaakt zal het blauwe lampje gaat branden nadat de verbinding tot stand is gebracht.

Geschikt voor: De AUX03 is geschikt voor onder andere computers die geen bluetooth op hun computer hebben. Het is geschikt om het te gebruiken via je TV, je MP3/MP4 of bijvoorbeeld bij je E-readers.

Met deze wireless Bluetooth transmitter kun je dus praktisch van bijna elke media of audio apparatuur die geen bluetooth heeft een bluetooth van maken. 

Opmerking:
1. Dit apparaat heeft geen oproepfunctie.

Kenmerken:
- Maak van oude apparaten een bluetooth verbinding
- Bereik tot 10 meter
- Bluetooth 5.0 + EDR
- Compact en plug en play


Specificaties:
-Kleur: Zwart
-Ondersteunt Bluetooth: Bluetooth 5.0 + EDR.
-Voeding: 5 V USB-voeding.
-Uitgang: 3,5 mm audio-interface.
-Bereik: 5-10 meter.

Inhoud levering:
1 x Bluetooth-audio-muziekontvanger.
1 x 3,5 mm audiokabel.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close