Close
DrPhone Smartwatches

DrPhone Smartwatches Er zijn 3 producten

Subcategorien

 • Smartwatch

  Hybride smartwatches zijn horloges die samen werken met je Android of IOS smartphone. Je kunt geen applicaties installeren. Bekijk goed welke applicaties al voor zijn geinstalleerd om zo de beste keus te maken. Dit is geen vervanging van een smartphone.

 • Volwaardige Smartwatch

  Volwaardige smartwatches zijn horloges die los gebruikt kunnen via een 4G simkaart of goed kunnen samen werken met je Android of IOS smartphone. Je kunt talloze applicaties installeren vanuit de Android Play store waaronder Whatsapp, Facebook, Skype, Google maps, Youtube en meer. Bekijk goed naar de RAM en functies zoals camera om zo de beste keus te maken. Dit kan een vervanging zijn voor een smartphone.

 • 4G Smartwatches

  Op zoek naar een smartwatch waarbij je een 4G simkaart erin kunt zetten? Dan kunt u hier een overzicht vinden van de verschillende modellen.

 • Smartwatch voor Kinderen

  Op zoek naar een smartwatch voor uw kind? Hier kunt u smartwatches vinden die geschikt zijn voor kinderen. Het zijn simpele smartwatches. Ze kunnen ook gebruikt worden door volwassen maar ze zijn voornamelijk gericht voor kinderen, doordat het simpel is en leuk is voor uw kind om het te hebben.

 • Smartwatch Met...

  Op zoek naar een smartwatch waarbij er ook oordoppen ingebouwd zijn? Deze kunt u hier vinden in verschillende modellen , maten , vormen etc.

 • Dames/Vrouwen Smartwatch

  Op zoek naar een smartwatch die specifiek is gemaakt voor dames en vrouwen? Bekijk het aanbod hier.

Laat 1 - 3 of 3 artikelen zien
Laat 1 - 3 of 3 artikelen zien
Close